Gallery

Sublime Maison de Beaute in casa noua

Sublime Maison de Beauté a sărbătorit, serile trecute, inaugurarea salonului de frumusete care imi este vecin: pe Bulevardul Unirii 71, chiar langa Piata Alba Iulia!

Un eveniment special, unde ne-am simtit excelent si parca nu am mai fi plecat, stand la discutii prelungite despre frumusete, cu bloggerite și vedete, printre care actrița Eugenia Șerban, Livia Graur, prezentatoare la Prima TV, Simona Țăranu și Ana Barbu de la Digi 24, cântăreața și actrița Bianca Dragomir și Alexandra Calafeteanu, fashion designer.
Iar discutiile despre beauty s-au prelungit cu testari de produse profesionale de la Bruno Vassari by Beauty One, care se regăsesc în camera de cosmetică “a casei de înfrumusețare”. Urmate de probare si admirare a colecției romantice de pantofi in roz pastelat si auriu de la Diane Marie Studio. Si finalizate printr-o o serie de poze, care mai de care mai haioase, printre panouri si flori vesele.

CE ESTE SUBLIME MAISON DE BEAUTE
Sublime Maison de Beauté este o “casă de înfrumusețare” cu aer parizian. Amenajat în stil franțuzesc, cu detalii romantice și influențe vintage combinate cu glam-ul modern, Sublime Maison de Beauté a luat naștere din nevoia de a crea un concept diferit de salon de înfrumusețare, în care clientului i se oferă o adevărată experiență de frumusețe, atenție și relaxare.

La Sublime te simți ca în livingul celei mai bune prietene, iar din partea casei găsești mereu o cafea bună sau un ceai cald, iar ritmurile de lounge din surdină asigură un răsfăț sublim în timpul ședințelor de beauty: manichiură/pedichiură, coafor, cosmetică, tratamente faciale, extensii de gene, make-up profesional și barber shop.

Din această lună, Sublime Maison de Beauté și-a redeschis porțile pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde din București, pe Bulevardul Unirii, la numărul 71, în apropiere de Piața Alba Iulia, într-o zonă mult mai accesibilă clienților, cu mai multe spații de parcare. Ca noutate, în noua locație Sublime vom beneficia de un stilist profesional, care ne va divulga secrete de stil și ne va îndruma să facă alegerea perfectă.

Une belle et nouvelle maison: Sublime Maison de Beaute! <3

Partenerii evenimentului: Sunday PR, Beauty One, Diane Marie Studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *