Gallery

Strong party by Strongbow

Vara asta, după o vacanță prelungită în Irlanda – țara tuturor variantelor și aromelor de cidru – mi-am creat o plăcută și nevinovată dependență de inconfundabilul gust delicios. Și iată că toamna mi-a bătut la ușă și mi-a adus cea mai cool invitație, la cea cool petrecere de început de toamnă: Golden Hours Appletone Party!

STRONG PARTY. STRONG EXPERIENCE. STRONGBOW!
Căci Strongbow continua seria de evenimente cool si neconventionale organizate in locatii inedite cu #appletoneparty, editia a 4-a. Desfasurat fix la inceput de toamnă, în primul weekend din septembrie, Golden Hours Appletone Party a fost un eveniment deschis publicului care apreciaza savurarea unui pahar de cidru cu gheata la apus de soare intr-un loc neconventional, #urbanbynature. Și unde se putea desfășura, dacă nu in Urban by Nature Secret Spot, în mijlocul unei naturi cool, pe malul lacului Straulesti?!

Astfel, peste 5.000 de prieteni ai cidrului numarul 1 in lume s-au bucurat de o experienta urbana memorabila. In cele aproape 8 ore de party, toti cei prezenți au socializat, au dansat si si-au facut selfie-uri in zonele special create pentru ei: Fun Zone, Cider Friends Area, Secret Garden/Chill Area, Cider Tasting – unde au putut degusta in premiera marci noi de cidru sau Lake Area, unde apusul se vedea in mod spectaculos mai ales din leaganele de pe malul lacului.


Da, merele și umorul sunt ingredientele necesare consumului responsabil de Strongbow!

Poze ca să îți faci o idee cam cât de mișto a fost de la party găsești aici, in albumul de pe Facebook

Si, pentru ca cidrul rece cu gheata se bea cel mai bine la #goldenhours, la ora noua, deasupra scenei, s-a aprins o instalatie ce a recreat un soare artificial, prelungind astfel asfinţitul pana la sfârşitul petrecerii.

In plus, cum niciun eveniment social nu este complet fara o coloana sonora potrivita, trupele venite in premiera in Romania au acompaniat apusul prelungit. Never Over, Jurjak, Sono si Peter Bjorn and John au urcat pe scena Golden Hours Appletone Party introdusi de Bogdan Serban si au performat live transformand #appletoneparty in the place to be. Cea mai cool petrecere a toamnei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *