Gallery

Street Style by Deichmann

Hai la pas sau cu bicicleta prin oras. A venit primavara cu toate drepturile: copaci infloriti, parcurile inverzite, zile din ce in ce mai calde si mai lungi.
Avem chef de tot mai multe plimbări în aerul mirosind a flori de mar si de magnolie, să ne bem cafeaua la o terasa şi tânjim dupa fiecare dezmierdare a soarelui.

Indiferent daca vrem să cutreieram pe străzi până seara, pe jos sau cu bicicleta, sa iesim la o terasa cu prietenii sau sa facem un tur de magazine ca sa admiram noutatile din colectiile de primavara, un lucru este cert: avem nevoie de încălţăminte cool si comoda!

Pantofi sport Deichmann 2016

Pantofi sport Deichmann 2016

Si cum street-style este in continuare vedete pe podiumurile de moda si sezonul acesta, haide sa vedem ce perechi ne inspiră din cele mai noi colectii de pantofi Sporty & Casual.

Cu pantofii sport de la Deichmann (oricare pereche: 119 lei), alegem libertatea de a cutreiera fără dureri de picioare ori de cap, pricinuite de pauzele lungi şi dese 😉
Coloraţi, dantelaţi, metalizaţi, cu flori, în dungi ori pastelaţi, pantofii, sliperii sau mocasinii sunt expresia primăverii romantice şi pline de descoperiri interesante care ţi se aşterne la picioare.

Ce spui, accepti invitaţia florală, romantică şi multicoloră a primaverii, de a combina stilul sport cu extravaganţa, în combinaţii de auriu-bronz- rosé, paiete? Tot atatea modalitati pentru a depăşi astenia de primăvară şi a redescoperi plăcerile sincere şi nevinovate ale shoppingului si plimbarilor la pas prin orasul inverzit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *