Gallery

STR8 His Way – scurt ghid pentru el in alegerea aromei potrivite

AROME PUTERNIC MASCULINE – MIC DICŢIONAR DE BUNĂ PURTARE
Ştiai că anumite arome se potrivesc mănuşă anumitor personalităţi sau anumitor stiluri de viaţă? Iar altele, oricât de mult ţi-ar plăcea ţie, nu ţi se potrivesc deloc, dar deloc?
Aşa că, dragul meu, astăzi îţi lansez invitaţia să parcurgem împreună un scurt dicţionar de recomandări de la STR8: cum să îţi alegi produsul de îngrijire potrivit ţie şi personalităţii tale!

STR8 4 U – MISIUNE: POSIBILA!
De ce STR8?
Pentru ca STR8 este brandul de parfumerie al bărbaţilor activi, mereu în căutare de noi aventuri în jungla urbană sau în necunoscutul sălbatic.
Pentru a ţine pasul cu încărcatul cotidian al acestora, STR8 a dezvoltat noi arome complexe, în noile game de geluri de duş cu arome puternic masculine: Fragrance ori Performance, în funcţie de nevoile şi preferinţele fiecărui gentleman. Ca şi gama de deodorante extrem de puternice, care să te menţină Cool & Dry.

GAMA PERFORMANCE HAIR + BODY
Este dedicată bărbaţilor activi, mereu în mişcare şi care au nevoie de un plus de energie şi de o senzaţie de prospeţime îndelungată.
O dublă experienţă fresh, pentru corp şi păr cu noile
6G Force,
Aqua Breeze,
Lime Peak,
Oxygen Burst
şi Power Zone,

Fiecare aduce o aromă unică şi corespunde unui anumit tip de păr şi de personalitate. Produsele se regăsesc în variantele 250ml, 9 lei şi 400ml, 12 lei.

Recomandarea lunii:
Gama 6G Force
, ce îmbină mega-puterea celor 6G: gojiberry, guarana, ginseng, ghimbir, guava şi green coffee (cafea verde).
Ingredientele reîncărcă bateriile, iar aroma condimentată energizează simţurile.

Aqua Breeze conţine provitamine menite să revitalizeze pielea obosită şi spiritul însetat de adrenalină şi este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Power Zone tonifiază prin puterea mineralelor şi ajută la întărirea firului de păr.

Lime Peak este un mix de extract de mentă şi lime, ideal pentru părul cu tendinţă de îngrăşare.

Ultimul din gamă, dar nu cel din urmă, o adevărată gură de oxigen: Oxygen Burst. Pe bază de mentă, are un efect răcoritor, împrospătând de la prima atingere trupul, scalpul şi părul.

GAMA DE DUŞ FRAGRANCE
Este ideală pentru bărbaţii cu personalităţi puternice, iar gelurile de duş completează linia de parfumuri STR8:
Red Code,
Original,
Oxygen Adventure,
Freedom,
On the Edge
si Rebel.

Pentru bărbaţii STR8, parfumul este cartea de vizită cu ajutorul căreia câştigă negreşit. Oricare gel de duş din gama fragrance este disponibil în varianta de 250ml, 9 lei şi de 400ml, 12 lei.

Cu o o aromă condimentată de cardamom, lavandă, cimbru, îmblânzită de ananas, grapefruit şi seminţe vanilate Tonka, Red Code este pentru cei care trăiesc intens şi pentru care fiecare provocare este un cod cifrat cu miză mare.

Încrezător în forţele proprii, cuceritor, bărbatul clasic optează pentru aroma răcoritoare, cu mentă, busuioc şi cardamon a gelului de duş Original.

Dacă pentru cei dependenţi de adrenalină şi necunoscut, gelul de duş Adventure îmbină vanilia cu energia citricelor şi aroma caldă a lemnului şi a ambrei, varianta Oxygen întruchipează bărbatul dinamic cu un aspect fresh şi care miroase a mandarină, mentă şi lavandă.

Iar Freedom – un gel de duş condimentat cu ghimbir, piper roz, mandarina şi cedrul, pentru bărbatul pentru care libertatea este calea către fericire.

On the Edge – este gelul de duş al bărbatului imprevizibil, al cărui şarm constă în spontaneitatea sa. Şi care adoră să se lase învăluit într-un parfum de lavandă intrigantă, migdală dulce şi un mix de bergamotă cu măr.

Bărbatului sigur pe sine şi nonconformist i se potriveşte Rebel, cu note citrice, de grapefruit, mandarină, lămâie, alături de bergamotă, vanilie şi ambră.

#Şi, în loc de încheiere, un sfat bonus din scurtul ghid STR8 al bărbatului modern:
STAY COOL & DRY

Bărbaţii activi pot alege dintre cele 5 deodorante ale gamei Cool + Dry de la STR8, special concepute pentru a ţine pasul cu nevoia de adrenalină:
Dry Force,
Midnight Run,
Xtra Power,
Cool Escape
şi Skin Protect.
Variantele de deodoranteCool + Dry, cu un parfum puternic masculin şi cu arome revitalizante.

Aerodinamice şi cu un sistem de închidere-deschidere uşor de folosit, antiperspirantele Cool + Dry, 150ml, 11,5 lei, completează perfect viaţa agitată a bărbaţilor STR8 şi asigură dublă protecţie ce rezistă până la 48 h.
Fiecare dintre cele cinci spray-uri dezvăluie formula eficientă ce combate mirosurile neplăcute şi urmele albe, păstrând senzaţia de prospeţime mult, foarte mult

Lasă-te împrospătat şi cuprins de aroma preferată, întreaga toamnă – cu noile game STR8, ce oferă o adevărată experienţă senzorială, parfumată şi de durată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *