Gallery

Stil de toamna în culori

Cri, cri, cri, toamna… nu mai este gri! Căci, da, cele mai recente tendinţe nu permit melancoliei de toamnă să ni se strecoare în starea de spirit şi să ne distrugă buna dispoziţie. Culorile sunt vii şi croiurile – tinereşti şi pline de umor, chiar şi pe cat-walkuri şi în noile colecţii de toamnă.

NEW COLORS FROM NISSA

Să iau un exemplu: colecţia Nissa pentru noul sezon este definită de culori de toamnă clasice reinventate. Burgundul, bejurile calde, griuri deschise şi rozul prăfuit se reunesc, îndrăzneţ, în ţinutele propuse de Nissa.
In plus, elemente grafice neaşteptate înveselesc o rochie cu flori sau o bluză retro-chic.
Dar cea mai importantă în noua colecţie Nissa este asocierea clasică şi elegantă de alb cu negru. Fie în piese uni, negre, accesorizate cu piese alb-negru.
Fie prin imprimeuri (picouri, carouri, piciorul-cocosului).
Fie în combinaţii bicolor geometrice (in stilul anilor 60).
Îndrăzneț, clasic, feminin – descoperă-ți stilul din această toamnă!

# STYLE @ TAKKO:

Ce mesaj ne transmite Takko Fashion, prin noua colecţie de toamnă 2014?
Denimul este din nou la moda!
Da, denimul, unul dintre puţinele materiale care reuşesc să se asorteze la aproape orice, dar care oferă mereu un aer casual, relaxat si trendy oricărei ţinute.
Ai liber la ţinute formate complet din denim! Da, ai inţeles bine, regula de aur conform căreia este interzis să porţi mai mult de o piesă din denim într-o ţinută a dispărut!
Dar ai grijă: evită ţinutele monocromatice!
Nu combina niciodata piese vestimentare din denim în aceeaşi nuanţă, într-o singură ţinută. Contrastele cromatice sunt must-wear în această toamnă!

O altă piesă vestimentară clasică care reuşeşte mereu să treacă proba timpului şi care revine puternic şi în moda din această toamnă este trench-coatul.
Confortabilul trench reuşeşte cu succes să ţină piept vântului rece de toamnă, fiind o alegere perfectă pentru plimbările lungi şi răcoroase de toamnă. Uneori este practic, alteori şic sau casual, dar cel mai important este faptul că trenciul rămâne întotdeauna feminin.

CU DEICHMANN… LA PICIOARELE TALE

Si ce s-ar fi putut potrivi mai bine unor ţinute pline de culoare, dacă nu nişte accesorii all-black. Fie că este vorba despre botine, ghetuţe îmblănite, cizme elegante, plicuri sau poşete XXL, negru se asortează la orice stil vestimentar şi orice ţinută!
Sezonul acesta am selectat câteva modele din colecţia nouă Deichmann, cu preţuri super-cool: 89 lei (pantofii), 139 lei (ghetutele) si 179 lei(cizmele).
O colecţie care scoate la iveala atat modele de pantofi noi, sic, classy, cu botul ascuţit şi toc cui, cat si cizme si botine reinventate din moda anilor trecuti.
Botinele comode, cu siret, de exemplu, care au facut furori in moda anilor trecuti. Iar vestea bună este cp raman in trend si in toamna asta! Modelele cu toc brazdate cu sireturi ofera lookul wild si sexy care scoate orice tinuta din monotonie, ajutandu-te sa-ti impui stilul personal in orice conditii meteo.
Misterios, dar sexy este mesajul pe care-l transmit cizmele cu toc, peste genunchi, care raman in tendinte si in acest an.

O toamnă veselă, trendy şi plină de culoare îţi doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *