Gallery

Ştiai că apa îşi serbează ziua pe 22 martie?

Ştiai că şi apa are ziua ei? Da, da, este sărbătorită anual, la nivel internaţional, pe 22 martie.

Da, ştiu, nu este suficientă o singură zi pe an în care să ne reamintim şi să ne gândim serios cât de importantă este apa pentru viaţa noastră şi a planetei noastre! Dar… picăturile umplu oceanul. Şi gesturile mici fac diferenţa!

Uite, de exemplu, pornind chiar de la acest principiu simplu, Tupperware sarbatoreste anul acesta Ziua Mondiala a Apei intr-un mod inedit.
Cum? Compania lansează o invitatie, concomitent in mai multe tari din Europa, catre toti cei care doresc sa contribuie in aceasta zi cu câte un mic gest personal la eforturile comune uriaşe de a menţine un mediu cât mai curat!

Cum sărbătorim în România?
Ştiai că… recicland un ambalaj de plastic economisim energia necesara functionarii unui bec de 60W timp de 6 ore? Tupperware lanseaza provocarea de a reduce numarul de recipienturi tip PET pe care le utilizăm pentru apa sau sucul zilnic, ne conştientizează şi, iată, oferă o variantă alternativă, ECO, în locul PETurilor: Sticla ECO!
Tupperware Romania va organiza la sediile distribuitorilor sai autorizati din Bucuresti, Constanta, Brasov si Baia Mare o actiune de colectare a sticlelor de plastic (PET).
Dacă vei aduce minim 10 sticle de plastic vei primi cadou o Sticla ECO Tupperware de 500 ml.

Câteva cuvinte despre sticla ECO Tupperwear
Este un produs excelent, o sticlă pe care eu, una, am purtat-o anul acesta după mine în junglă, pentru a-mi păstra apa în condiţii optime!
Căci sticla ECO, unul dintre cele mai populare si mai bine vandute produse ale companiei americane, este dintr-un material special, care nu permite transferul de particule, asigura retentie termica pentru o perioada de timp (sticla este rezistenta atat la un continut rece cat si la continut fierbinte), nu pastreaza mirosul si nu se pateaza.

Iată şi programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware:
Brasov – 20 martie– partenerRianConsult, unde se vor oferi 500 sticle.
Constanta – 21 martie – partener MM Recycling, unde vor fi date 250 sticle
Bucuresti – 22 martie – partenerRosal SA – vor fi oferite 280 sticle.

Sediile Distribuitorilor autorizati Tupperware vor fi deschise in aceste zile pentru noi toţi care venim hotărâţi să facem un mic pas pentru schimbare, pentru un mediu mai curat. Şi unde mai pui că ne aşteaptă şi cu numeroase surprize!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *