Gallery

Stephan Pelger și Criss au rubrica de stil de la Happy Channel!

Moda și televiziunea s-au împletit dintotdeauna. De azi, 28 noiembrie, iată-le reunite în același platou TV!! Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți tineri designeri din România, care a ajuns celebru și în străinătate, se alătură echipei Happy Channel pentru a prezenta alături de Criss rubrica de stil din cadrul emisiunii Happy Night, difuzată de la 23:20, pe Happy!

Stephan Pelger, designerul care s-a bucurat de o ascensiune rapidă la nivel internațional datorită talentului, muncii și creațiilor sale de calitate – de altfel apreciate de celebrități din România, Austria și Germania – vine cu expertiza sa în domeniul fashion-ului și le oferă telespectatorilor Happy Channel sfaturi despre cum să își aleagă ținutele vestimentare astfel încât să-și valorifice silueta.

Originar din Brașov, Stephan Pelger a ajuns să studieze moda la cele mai prestigioase școli din Viena și Paris, iar de-a lungul timpului a câștigat numeroase premii naționale și internaționale din fashion. În 2010 a fost ales dintre sute de designeri germani să participe la show-ul TV „Fashion & Fame – Design your dream”, pe care l-a și câștigat. Stephan a lansat colecții de modă la New York, Paris și Berlin, iar în România a pus bazele atelierului “One step forward – Stephan Pelger”.

Stephan Pelger și-a descoperit aptitudinile artistice încă din copilărie: “La doar 3 ani am făcut prima mea creație pe mașina de cusut a bunicii și la 5 ani am început să merg la cursuri de pictură, iar părinții m-au susținut de la bun început în direcția artistică”.

După mai multe emisiuni de stil realizate în străinătate și în România, din această lună designerul intră în echipa Happy: “Mă bucur să încep un nou proiect în cadrul televiziunii Happy Channel. Am fost încântat de propunere și am acceptat cu drag să prezint această emisiune alături de Criss. Vom vorbi despre stil, modă, do and dont’s în domeniul fashionului, ce se poartă și ce nu se poartă, tendințe vestimentare, vom filma la evenimente mondene și vom analiza ținutele vedetelor. Totodată, va fi o rubrică educațională, întrucât îi vom învăța pe telespectatori cum să se îmbrace pentru diferite envenimente, în funcție de dresscode-ul acestora”, povestește Stephan Pelger.

În ceea ce o privește pe Criss, colega lui din emisiune, Stephan spune că “este o ființă senzațională, extrem de talentată, foarte frumoasă și din prima zi ne-am înțeles din priviri”.

“Mă bucur foarte tare să îl am alături de mine în rubrica de stil pe Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri români. Am o mulțime de lucruri de învățat de la el despre fashion și abia așteptăm să împărtășim și happy telespectatorilor tot ce trebuie să știe astfel încât să fie în ton cu trendurile și să nu dea niciodată greș atunci când își construiesc outfit-ul”, declară Criss.

Azi, de la 23.20, ziua în care Happy Channel trece la HD, telespectatorii vor urmări prima ediție a rubricii de stil realizate de Criss și Stephan Pelger, în cadrul căreia vor afla ce ținute au ales să poarte vedetele la un mare eveniment de lifestyle din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *