Quote

Starea zen este în noi, trebuie doar să o regăsim!

UN CLUB PENTRU STAREA DE BINE
Starea zen este în noi, trebuie doar să o regăsim! Acesta a fost sentimentul cu care am plecat de la Clubul Terapeutic Elyde, căruia i-am trecut pentru prima dată pragul zilele trecute, chiar la deschiderea sa oficială.
Orice vizită la Elyde este, cu siguranță, o întâlnire de suflet, pentru suflet și într-un loc cu suflet, unde înveți sau reînveți să exersezi starea zen, starea de bine și de echilibru. Locul a fost, de altfel, creat de doi tineri pasionați tocmai din dorința ca oamenii să aibă unde merge în momentul în care vor să înceapă un proces de dezvoltare personală, profesională și spirituală.

“Mă bucur că am reușit să construiesc un loc în care oamenii își pot recăpăta cu adevărat starea de bine și echilibrul la nivel fizic, emoțional și energetic. Echipa de terapeuți și specialiști Elyde lucrează împreună pentru a obține exact ceea ce își dorește și are nevoie o persoană. În procesul de dezvoltare personală, profesională și spirituală pot apărea multe provocari, însă având permanent lângă tine specialiști care să te ghideze, care să te asculte, care să te însoțească în procesul de vindecare, experiența este din ce în ce mai frumoasă”, spune Maria Corina Stratulat, fondator Club Elyde.

Roxana Ciuhulescu, însoțită de mama ei, Irina Mohora (TVR), Camelia Bălțoi (Digi Sport), Tania Popa (Pro TV), alături de fiica ei, Razvan Petre, Marius Stoica si Flavia Voinea (Bucuresti Fm) sunt doar câteva dintre persoanele publice care au trecut pragul clubului Elyde și care au aflat de la specialiștii în diverse terapii cum să scape de rutina zilnică, de stresul activitatii profesionale sau de blocajele și suferințele din trecut. Și asta pentru că, fără un mentor, pentru fiecare dintre noi este aproape imposibil să trecem prin acest proces de vindecare.

“Nu, nu vreau sa te repar ca si cum ai fi stricat. Pentru mine, sa treci peste suferinta care te apasa si te macina, inseamna sa te conectezi profund si autentic la propria ta persoana, la cine esti tu. Eu, ca si specialist, te ajut sa-ti privesti direct gandurile, emotiile, dorintele si visele….Cu drag, in fiecare zi!”, spune Cristina Iacob, terapeut, cu care am avut ocazia să discut mai mult la lansarea Elyde.

TERAPII DISPONIBILE LA ELYDE
La plecare, Corina, inițiatoarea proiectului și proprietara clubului, mi-a răspuns (la felicitări și la mărturisirea mea că m-am simțit excelent la ei) prin câteva cuvinte simple și care, practic, spun totul: “Da, misiunea Elyde noastră este starea TA de bine! Si a oricui ne trece pragul.”

Clubul terapeutic Elyde din București (zona Grivița – podul Grant, pe str. Elena Clucereasa nr. 27) este un concept unic în România, fiind spatiul în care își găsesc rezolvare probleme de natură fizică (precum dureri de spate, de cap, de stomac), dar și cele de natură emoțională. Echipa Elyde este pregătită cu terapii unice, precum Terapia Arienilor, terapii convenționale, precum terapia prin masaj terapeutic sau pe pat cu pietre jad, terapii energetice, numerologie, human design si astrologiei.
Pentru cei aflați în căutarea drumului profesional, Club Elyde oferă și ședințe de orientare in cariera, coaching personal sau de business. Iar pentru amatorii de terapii alternative la Elyde pot apela la terapia Reiki, Bowen, Bach, ThetaHealing, Acces Bars, Reconnective Healing™ sau Laughter Yoga (Terapia prin Ras).

Poți afla mai multe detalii despre programele, workshopurile și promoțiile oferite de Clubulul Terapeutic Elyde pe site-ul oficial sau pe pagina sa de FaceBook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *