Quote

Spune Stop poluării… printr-o cremă!

Știm toate, din diverse studii aprofundate, că principala cauză a îmbătrânirii celulelor este oxidarea, la aceasta contribuind radicalii liberi precum expunerea îndelungată la razele nocive ale soarelui și viața într-un mediu poluat.
Cum putem spune nu razelor solare UVA și UVB? Folosind zi de zi creme cu protecție maximă, 50+. Însă poluării, ei ce îi putem face? Cum îi putem anihila efectele?
Ei bine, Academie Scientifique de Beaute a găsit soluția prin care putem spune STOP POLUARII!

Cauzele poluării.
Traim intr-un mediu poluat si, desi suntem constienti de acest fapt, miza este mare atunci cand vine vorba despre solutiile privind ingrijirea tenului.
Amenintatile in ceea ce priveste poluarea vin atat din mediul extern (noxe, incalzire globala, chimicale agricole) dar si din interiorul casei noastre(folosirea produselor de curatare).

20% din procesul de imbatranireeste genetic, mostenit de la parinti, 80% insa depinde de alegerile noastre privindstilul de viata: alimentatie, miscare, ingrijire. Decizia ne apartine atunci cand vine vorba despre felul in care ne dorim sa imbatranim. Schimbarea vine acum de la Academie Scientifique de Beaute- alegesaai un ten tanar, indiferent de varsta!

Efectele poluarii?
Aparitia punctelor negre, intensificarea ridurilor si lipsa de luminozitate a tenului, până la îmbătrânirea celulelor.

Cum luptăm împotriva efectelor poluării?
Ceea ce trebuie sa stim este ca o particula de poluareeste de 20 de ori mai mica decat porul uman, tocmai de aceea avem nevoie de produse de skincare menite sa lupte impotriva efectelor poluarii.
Academie Scientifique de Beaute spune acum STOP POLUARII si a creat produse speciale care protejeaza tenul, ii confera luminozitate si hidratare.
Acestea creeaza un scut care protejeaza pielea, luptand impotriva radicalilor liberi.

Serumul Eclat 8h este un produs elixir “anti-oboseala” cu o concentratie mare de extract de caisa, ce ofera tenului un efect radiant nemaintalnit, rezultand un ten fara imperfectiuni.
Textura sa este fluida, cremoasa si hidratanta, iar efectul serumului dureaza 8 ore. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Aqua baume Eclat alunga semnele de oboseala si revigoreazapielea cu acest tratamentbogat in extract de caise, ceofera o explozie imediata de stralucire, produsul combinand prospetimea unui gel cu confortulunui balsam si, deasemenea, ajuta la fixareamachiajului.
In urma aplicarii acestuia, pielea este revitalizata si mai radianta.

Recomandarea expertilor Academie este ca SerumulEclat 8h si AquabaumeEclat sa fie folosite impreuna, in cursul diminetii, inainte de aplicarea machiajului. Toate cele trei produse au ingredientul activ anti-poluare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *