Gallery

Sporty girl

Pentru toate cele care au o pasiune pentru încălţămintea sport si pentru miscarea in aer liber, vestile cu care vin colectiile de primavara-vara 2016 sunt absolut imbucuratoare:
Încălţămintea sport, atat de potrivita pentru street style, reprezintă si anul acesta atracţia de pe podium-urile de moda. Si se potriveşte atat de bine cu moda străzii!

Modelele de jogging şi alergare au început inca un sezon de succes, dupa ce au produs furori in colectiile de toamna-iarna 2015-2016.
Caci, da, iata ca graniţa dintre sport style şi moda străzii se estompează tot mai mult.
Iar pantofii trendy si confortabili, fără toc, sporty, in culori puternice, sunt combinaţi intreaga primavara si vara, după dorinţă si inspiratie, cu fuste feminine, rochii vaporoase sau culottes.

truc: pentu un look cat mai stylish, alege sosetele scurte, invizibile din pantofii sport

truc: pentu un look cat mai stylish, alege sosetele scurte, invizibile din pantofii sport


STREET STYLE SHOES!

Imi plac la nebunie culorile. Si niciodata din garderoba sau dintr-o tinuta nu mi-a lipsit macar un mic accent de culoare, pe care il opun monotoniei unei zile grele sau cenusiului urban.

Asa ca Tamaris m-a cucerit anul acesta cu colectia sa de pantofi in combinaţiile luminoase de culoare, mixate cu aspecte metalice sau animal print. Evident ca si cele mai conservatoare sau care prefera non-culorile au de unde alege dintre modelele monocromatice sau cele alb-negru, insa… eu tot pe culoare mizez 😉

Iar pantofii sport din noua colecţie 20016 Tamaris sunt la fel de aprinşi precum culorile curcubeului. Blocurile de culoare domină modelele sport, pentru că mixul neconvențional de printuri, modelele și culorile complementare au dat tonul pentru aceste modele.
Ce sa mai, cu greu găseşti cu greu o combinație care să nu existe, iar „culorile picante” sunt amestecate cu albastru sau galben aprins, care oferă profunzime trendului boem-chic.

Ceea ce m-a surprins in mod placut este si mixul de materiale, de la metalic la neopren, la plasa pentru aerisire și la nylon – numeroase materiale tehnice, neconventionale.
In plus, confortul este asigurat de tălpile ultra-light Tamaris de înaltă performanţă si de marea inovatie – branţul moale si ergonomic.
O talpa precum un covoras de yoga, ce oferă libertate de mişcare şi flexibilitate, contribuind la relaxarea şi eliberarea tensiunii din picior, ideal pentru mersul pe jos..

LA PANTOFI SPORT, SOSETE SPORT… INVIZIBILE!
Si pentru ca ne pasa de imaginea personală si punem preț pe orice detaliu cand ne gandim orice ținuta, mare atentie mare trebuie sa acordam șosetelor pe care le purtam in pantofii sport.

Care sunt calitatile de baza ale unor sosete sporty perfecte? Comode, din bumbac si… invizibile!
Da, sosetele scurte, „invizibile” din pantofii sport si din tenisi sunt secretul de stil. Si o alegere trendy si ințeleaptă atunci când vrei să îți „porți” gleznele la vedere.
Sosete scurte, din bumbac subtire si de calitate, confortabile si care lasa piciorul sa se aeriseasca am descoperit la Ciserom.
Ne putem deja bucura de culorile noi din colecția Ciserom de primăvara-vară 2016, oriunde in hypermarketurilor Carrefour și Selgros din Bucuresti si din țară.

Sporty style, pe scurt? Un stil care face ca mersul pe jos sa devina o experiență confortabilă si uber-trendy, in acelasi timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *