Gallery

Solutii noi pentru un par sanatos si regenerat, zi de zi

Ştim toate că părul cel mai frumos este cel strălucind de sănătate, lucios, mătăsos, cu firul sănătos. Un păr pe care toate ne dorim să îl avem. Dar… la cât stres îl supunem prin uscarea cu foehnul ori prin întinderea cu placa sau prin clorul din piscină, nu e de mirare că ne mai lasă şi el baltă fix când ne e lumea mai dragă.
Şi că ne trezim cu un păr tern, lipsit de vlagă, adormit de-a dreptul exact înainte de un eveniment special sau chiar când El ne invită la o cină romantică.

Care ar fi soluţia să retrezim la viaţă părul nostru cel frumos şi îngrijit de toate zilele?

Îngrijirea şi regenerarea părului sunt întotdeuna o prioritate!

Îngrijirea şi regenerarea părului sunt întotdeuna o prioritate!

Mereu aflată în căutarea soluţiei ideale, săptămâna trecută am fost la lansarea unei game-surpriză pentru păr.
Mai exact, NIVEA, cu întreaga sa istorie de peste 100 de ani în îngrijirea pielii şi a părului, a reinventat, pur şi simplu, toamna aceasta, întreaga gamă de şampoane şi balsamuri.
Nu doar printr-un nou design, minimalist şi feminin al ambalajelor, ci, mai ales, prin introducerea noii formule inovatoare Nutri Essence, ce aduce împreună două dintre cele mai hrănitoare substanţe: Eucerit® şi ulei de macadamia, care îngrijesc, fortifică şi protejează eficient părul.

Draga mea, o adevărată tehnologie relovuţionară vine în ajutorul părului nostru!
Mai exact, o formulă gândită de specialiştii Nivea pe baza a două dintre cele mai hrănitoare substanţe bogate în lipide: Eucerit®, un ingredient natural, ce hidratează şi protejează firul de păr. Plus uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietăţile sale de hrănire şi îngrijire.

Noua gamă Nivea Hair 2015

Noua gamă Nivea Hair 2015


Din această toamnă, şampoanele şi balsamurile NIVEA beneficiază, deci, toate de această nouă formulă şi sunt îmbogăţite cu ingrediente naturale (extract de floare de salcâm, citrice, bambus sau aloe vera), pentru rezultate eficiente în funcţie de fiecare tip de păr şi de nevoile sale specifice.
Şi veştile bune continuă: noile game NIVEA Hair sunt deja disponibile în supermarket-uri şi în marile lanţuri de magazine începând cu data de 1 noiembrie:
şampoanele costă doar 13.68 Lei, 250 ml sau 18.85 Lei, 400 ml si balsamurile doar 13.68 Lei, 200 ml.

Ce ne recomandă specialistul Nivea?
“La nivelul firului de păr, vârfurile prezintă cea mai mare pierdere a lipidelor datorită utilizării repetate a instrumentelor de coafat precum foehn, placă sau ondulator. Astfel, sănătatea părului este afectată şi frumuseţea acestuia este compromisă. Prin urmare, aportul de lipide necesar atât pentru protejarea părului, cât şi pentru fortificarea structurii interne a acestuia este asigurat de inovaţia Nutri Essence ce combină într-un mod eficient Euceritul® şi uleiul de macadamia. Euceritul® protejează suprafaţa firului de păr, în timp ce uleiul de macadamia îl fortifică din interior spre exterior, crescând elasticitatea şi supleţea acestuia“, explică Nathalie Sors, Director de cercetare în cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.


Haide să păşim, deci, în universului părului frumos, zi de zi! Şi să ne alegem produsele cele mai potrivite nouă, care să îngrijească, fortifice şi protejeze eficient părul chiar în timp ce îl spălăm. Lăsându-l hidratat, redându-i frumuseţea şi strălucirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *