Quote

Soluția pentru un păr sănătos, frumos, extraordinar

Visăm încă de mici la un păr lung, frumos, strălucitor și bine îngrijit. Precum al prințeselor Disney. Poate că moștenirea genetică nu ne-a ajutat prea mult, părul nu este chiar atât de des și mătăsos pe cât ne-am dori. Însă natura și știința nu stau niciodată degeaba, ci vin din ce în ce mai mult în ajutorul frumuseții noastre, cu noutăți și invenții revoluționare.


ADEVĂR SAU MIT – DE CE SE INGRASA PARUL?

#Igiena defectuoasa este singura cauza responsabila de productia de sebum?
FALS
Sunt peste 350.000 de glande sebacee ce sunt de la natura responsabile de secretia de sebum pe scalp.

#Exista produse ce contribuie la ingrasarea scalpului?
ADEVARAT
Ingrasarea rapida este uneori consecinta utilizarii unui produs agresiv sau a unei rutine inadecvate.

#Balsamul creste productia de sebum.
FALS
Balsamul nu afecteaza productia de sebum, dar utilizarea excesiva a acestuia sau clatirea insuficienta a produsului poate da impresia unui par si a unui
scalp ce se ingrasa mai repede.

#Doar părul gras se îngrașă ușor.
FALS
Oricare ar fi tipul nostru de păr, uscat, norma sau gras, sebumul acționează la nivelul scalpului și, treptat, impregnează fibra capilară, de la rădăcină până la vârf. Secretat normal

#Sebumul este dăunător părului.
FALS
Secretat normal, sebumul protejează firul de păr. În exces, însă, el devine deranjant: rădăcini îngrășate, aspect neîngrijit, lipsă de volum, păr îngreunat și dificil de coafat.

ARGILA EXTRAORDINARA
Iată că nu mai departe de începutul lui 2017, L’Oréal Paris vine cu o adevărată revolutie în domeniul îngrijirii părului prin crearea primei game pe baza de argila, un ingredient folosit inca din Antichitate pentru proprietatile sale de purificare si infrumusetare.
Inspirata din ritualul de infrumusetare cu argila, gama “Argila Extraordinara” utilizeaza in produsele sale un mix de 3 argile fine cu parfum delicat si textura onctuoasa. Un adevarat moment de placere, ce da parului un aspect sublim, lasand fibra capilara incredibil de usoara.

POLUAREA – UN FACTOR AGRAVANT

LABORATOARELE DE CERCETARE L’ORÉAL AU STUDIAT CONSECINTELE DAUNATOARE ALE POLUARII LA NIVELUL PARULUI SI AU DEMONSTRAT URMATOARELE EFECTE:
Stres, poluarea urbană sau rutina de ingrijire neadecvata… parul tau este supus atat agresiunilor externe cat si interne, care îl îngrașă, îi deshidratează, îl privează de vitamine și îl fac mai greu de pieptănat.
Pentru a elimina impuritățile care lasă părul fără volum, încărcat, lipsit de strălucire, L’ORÉAL PARIS a creat un ritual de îngrijirea părului pe bază de argile purificatoare.

UN TRATAMENT COMPLET PENTRU RADACINI SI VARFURI:
ARGILA EXTRAORDINARA.

Argila este renumită încă din vechime pentru proprietățile sale purificatoare. În Antichitate se folosea pentru curățarea tenului, însă acum, în timpurile moderne, argila a devenit un ingredient des întâlnit și în îngrijirea părului, nu doar a pielii.
Datorită celor 3 tipuri de argilă, gama “ARGILA EXTRAORDINARA” aduce cele mai importante beneficii ale acestor minerale în serviciul părului nostru: purificare, energizare și hidratare! Pentru un păr plin de vitalitate și prospețime.

ARGILA ALBASTRA – REVITALIZEAZA
are la bază smectitul, cu o textură fină, de pudră, care absoarbe toate impuritățile.

ARGILA VERDE – PURIFICA
particulele microspopice de argilă verde fină curăță în profunzime firul de păr și absoarbe apa. În plus, are la bază un ingredient magic – saponit.

ARGILA ALBA – IMPROSPATEAZA
o argilă ușoară, incredibil de maeabilă, cu caolin la bază, cel care absarbe extrem de bine sebumul.

PRIN MIXUL UNIC DE ARGILE L’OREAL A CREAT UN RITUAL SPECIAL PENTRU PARUL CU TENDINTA DE INGRASARE, CARE ARE NEVOIE DE MAI MULTA INGRIJIRE SI PURIFICARE.


1 RITUAL EXTRAORDINAR, 4 PRODUSE, 3 PAȘI – 3 ZILE DE PURITATE

Părul frumos și sănătos începe de la pașii simpli din ritualul nostru de îngrijire: SPALAREA, USCAREA SI PIEPTANAREA. Încearcă ritualul propus de “ARGILA EXTRAORDINARA”, noua gamă de la Elseve, special creată pentru părul predispus la îngrășare:
PASUL 1: PURIFICA PARUL
PASUL 2: ÎL INGRIJESTE
PASUL 3: ÎL REIMPROSPATEAZA

În premieră beneficiem acum de o mască purificatoare aplicată ÎNAINTE de șamponare!
Masca pre-șamponare, aplicată direct pe părul uscat, este cel mai nou gest introdus în ritualul nostru de frumusețe, pentru purificarea eficientă a scalpului și rădăcinilor și pentru menținerea sănătății lor.
Se lasă să acționeze 5-10 minute, pentru a absorbi sebumul și impuritățile, pregătind astfel pielea și părul pentru următorul pas al ritualului: șamponarea.

Șamponul cu textură fină din gama “ARGILA EXTRAORDINARA” curăță perfect părul și în îngrijește, datorită formulei sale inovatoare, fără silicon.

Pasul următor, pentru un păr complet revitalizat: hidratarea cu ajutorul balsamului “ARGILA EXTRAORDINARA”. Părul capătă volum, este mai maleabil și mai “ascultător”. Și strălucrește de sănătate.

Poți reîmprospăta părul după 2-3 zile cu șamponul uscat purificator pe bază de argilă. Este soluția salvatoare pentru un păr care își recapătă volumul si prospețimea în doar 2 minute, atunci când apare pe neașteptat o întâlnire, o ieșire în oraș, un eveniment special și nu ai timp să te speli pe cap.
Se aplică ușor, la 15 cm de rădăcini. Iar efectul este wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *