Gallery

Soluția pentru tălpi fine

PUNE PICIORUL ÎN PRAG
Toate avem câte o obsesie (sau, în fine, mai multe, în cazul subsemnatei). Unele dintre noi sunt innebunite după o anumită culoare și numai aia a părului; altele – după un păr sănătos și impecabil coafat, tot timpul. Altele au obsesie legată de dinți albi, de manichiură superbă. Iar, poate cele mai multe, sunt obsedate ca pielea lor să arate și să simtă catifelată și răsfățată, tot timpul.

Și, dacă pentru ten și pielea corpului avem o mulțime de soluții hidratante și hrănitoare, cel mai tare ne dă de furcă pielea tălpilor, cele care ne-au purtat peste tot, întreaga vară. Au stat pe vârfuri, au rezistat toată vacanța în sandale, au stat seri întregi în acei pantofi superbi, dar care te strângeau și avea tocurile mega-înalte. Au apărut bătături și o piele întărită total inestetică pe deget. Și, totuși, tălpile tale nu te lasă la greu și, indiferent de situaţie, mergeți întotdeauna mai departe împreună.
E clar că nici tu nu trebuie să le lași la greu! Mai ales că acum ai la dispozitie și o recompensa mult-aşteptată pentru talpile tale: Şosetele exfoliante! Parasoftin te va ajuta să „pui piciorul în prag” şi să elimini orice disconfort la nivelul tălpilor, piele aspră și calusuri.


INGREDIENTE-CHEIE PENTRU TĂLPI IMPECABILE

Dacă până acum credeai că ai nevoie de diverse tratamente profesionale scumpe, de vizite la saloanele de beauty sau de mai multe produse pentru a avea tălpile picioarelor catifelate şi îngrijite, acum ai la îndemână un produs inovator care acţionează în 60 – 90 minute şi care te ajută să obţii efectul dorit după aproximativ 7 zile de la utilizare. Cu alte cuvinte, un singur produs, o singură utilizare şi un efect de tălpi fine ce durează.

La baza șosetelor Parasoftin stau ingrediente atent selecţionate care au scopul de a exfolia, trata şi hidrata talpa piciorului, obţinând astfel un aspect neted, îngrijit şi delicat al acesteia.

În funcţie de gradul de deteriorare a pielii tălpilor, compoziţia Parasoftin penetrează şi înmoaie stratul cornos al epidermei şi exfoliază calusurile. Produsul Parasoftin conţine acizi AHA/BHA, care stimulează eficient procesele de regenerare şi de reînnoire a pielii, iar aspectul de catifea este asigurat de complexul de extracte naturale, uree şi alantoină care hidratează pielea uscată şi susţin regenerarea şi reconstrucţia epidermei, având efect de netezire.

Priveşte Parasoftin ca pe un veritabil tratament de înfrumuseţare pentru tălpile tale! Modul de folosire este simplu şi creează o senzaţie plăcută, asemeni unui răsfăţ la un centru spa.

SIMPLU ȘI EFICIENT, CÂT AI ZICE PARASOFTIN!
Pentru o utilizare corectă, se îndepărtează lacul de unghii şi bijuteriile de pe picioare. După ce a fost repartizat uniform lichidul în cele două şosete, se aplică pe picioarele spălate şi uscate.
Poartă apoi şosetele în picioare timp de 60 – 90 de minute, iar pentru un confort sporit, purtaţi şosete subţiri de bumbac peste cele exfoliante.
Scoți şosetele îmbibate cu lichid şi clătești cu apă şi săpun.
După un astfel de răsfăţ reconfortant, pregăteşte-te ca, în doar câteva zile, să înceapă procesul de exfoliere, care va dura între 3 şi 5 zile. După această perioadă, te poţi bucura pentru mult timp de tălpi netede şi catifelate. Pentru menţinerea efectului dorit, procedura poate fi repetată o dată la 30 de zile.

Simte-te ca şi cum ai păşi pe mătase şi bucură-te de un aspect îngrijit şi catifelat al tălpilor tale, pentru că de-acum Parasoftin este aliatul tău! Şosetele exfoliante Parasoftin, disponibile doar în farmacii, sunt destinate atât nouă, femeilor, cât şi partenerilor noștri. Nu ezita deci să iei 2 perechi, pentru amândoi!
Mai multe detalii afli de pe www.parasoftin.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *