Gallery

Smart shopping for Black Friday @ Condurbyalexandru

CONDUR by alexandru da startul reducerilor de BLACK FRIDAY! Pe lucuri, fiti gata….

#SHOP TILL YOU DROP!
Cand?
De pe 28 noiembrie – 01:00 pana pe 30 noiembrie – 23:00

Unde?
Pe www.condurbyalexandru.ro

Chiar credeai ca euforia shopping-ului istet Black Friday s-a incheiat? Ei bine, adevaratele reduceri de abia acum incep! 🙂
CONDUR by alexandru – unul dintre brandurile romanesti de suflet pentru mine – demareaza o campanie cu discount-uri nebune, nebune. “Shopinguieste” de Black Friday si cauta-ti pantofii si cizmele preferate exclusiv online, in boutique-ul www.condurbyalexandru.ro .

Incepand de vineri seara – 28 noiembrie – ora 01:00 si pana duminica, 30 noiembrie – ora 23:00, toate perechile de incaltaminte din colectia toamna-iarna 2014/2015 CONDUR by alexandru beneficiaza de reduceri substantiale, de pana la 40%.
Pantofii stiletto din piele lacuita sau diferite tipuri de presaj vor putea fi achizionati cu numai 249 lei (redusi de la 449 lei).
Ghetele scurte si botinele atat in varianta uni cat si bicolore vor fi disponibile la pretul de 349 lei (reduse de la 499 lei).
Iar cizmele inalte, cu toc si platou intern sau cu talpa plata, vor fi afisate la pretul de 399 lei (reduse de la 619 lei).

Nu, nu e doar inca un motiv sa facem shopping, pentru simplul fapt ca niste preturi considerabil reduse ne incanta.
Conceptul de Black Friday @ Condur iti ofera o posibilitate reala sa faci alegeri inteligente si investitii pe termen lung in garderoba, in niste produse de calitate excelenta.

Pielea de cea mai buna calitate selectata de la parteneri italieni, atentia acordata lucrului manual si texturilor aparte, transforma orice pereche de pantofi, botine sau cizme CONDUR by alexandru intr-o investitie plasata cu discernamant si garantata de evolutia coerenta a brandului romanesc devenit sinonim cu increderea in lucrul bine facut.

Livrarea comenzilor plasate in magazinul online www.condurbyalexandru.ro in perioada campaniei de BLACK FRIDAY (28 -30 noiembrie) va fi efectuata in maxim 48 de ore catre orice adresa din tara, functionalitatea platformei fiind pe deplin asigurata. Clientii din Bucuresti care isi doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona sunt asteptati la showroom-ul CONDUR by alexandru situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1 – cu o programare in prealabil la 0727. 811. 947.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *