Gallery

Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul tău imbatabil in lupta impotriva prafului


Clipele frumoase pe care dorim să le petrecem în compania celor dragi se pot transforma în momente neplăcute atunci când intervin alergiile. Din fericire, acum avem un aliat puternic împotriva prafului și alergenilor – Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta! Fiind aspiratorul care combină performanța extrema cu puterea constantă de aspirare și un nivel de silențiozitate inegalabil, cu Silence Force MultiCyclonic te vei bucura de suprafețe curate, rapid și eficient, dar și de un consum redus de energie.

Filtrare extremă pentru aer mai curat
Uită de alergiile cauzate de particulele de praf! Aspiratorul Silence Force MultiCyclonic înlătura instantaneu problema prin cele 3 filtre de care dispune: filtrul spumă, microfiltrul și filtrul Hepa, datorită cărora aerul evacuat este filtrat într-un procent de 99,98%! De aceea, Rowenta Silence Force are clasa A de re-emisie a prafului – cea mai bună clasă conform standardelor energetice impuse.

Performanțe tehnologice de neegalat

Dorind să îți vină în ajutor, Rowenta a creat sistemul de management al prafului Clean Express Ergo, pentru absorbția rapidă, dar, în acelasi timp, deosebit de eficientă a acestuia. Silence Force MultiCyclonic îți oferă o solutie convenabilă și igienică, prin posibilitatea de a detașa și goli cu ușurință recipientul de praf fără a intra deloc în contact cu acesta.

De asemenea, Silence Force MultiCyclonic înregistrează performanța ridicată de aspirare (clasa A pe suprafețe dure), fiind echipat cu un motor silențios, cu putere de 750W și un consum de energie redus cu până la 50% în comparatie cu modelele echivalente tradiționale, de 2000W.
Iar capul de aspirare, tubul telescopic și mânerul acustic au fost proiectate și ele special pentru un plus de silentiozitate. În timp ce nivelul mediu al sonorului televizorului este de 70Db, Silence Force MultiCyclonic propagă un coeficient de poluare fonică de doar 68Db.

Ergonomic, dar și ușor de depozitat

Cu un design bine gândit, Silence Force MultiCyclonic se diferențiază de alte aspiratoare din clasa lui și prin aspectul său ergonomic. Cu soluția patentată Rowenta Ergo Confort, puterea de aspirare poate fi reglată din partea superioară a mânerului, în timp ce peria Easy Brush integrată pe mâner aspiră suprafețele delicate sau greu accesibile.

Anduranța deosebită a aspiratorului, susținută de garanția extinsă de la Rowenta

Fiabilitatea aparatelor Rowenta este periodic verificată prin testele de anduranță, reprezentând echivalentul a nu mai puțin de 10 ani de utilizare intensivă!
Opteaza acum pentru garanția extinsă* de la Rowenta, pentru a te bucura mai mult timp de produsul tău preferat. Dacă achizitionezi până la 31 decembrie 2016 orice aspirator Rowenta Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic sau X-Trem Power, vei primi, pe langa cei doi ani de garantie a produsului, o perioada extinsa de service pentru inca 3 ani! Pentru a beneficia de aceasta facilitate, înregistrează produsul achizitionat pe pagina oficială a campaniei. Totul devine simplu cu Rowenta!

* Garanția extinsă de 3 ani se aplică numai pe teritoriul României, exclusiv pentru modelele RO64xxEA, RO63xxEA, RO68xxEA, RO54xxEA, RO83xxEA/OA, RO69xxEA, RO67xxEA, RO62xxEA, RH8xxxWO/WH, cu respectarea condiției folosirii accesoriilor originale dedicate Rowenta. Garanția extinsă se va acorda pe baza facturii de achiziționare și a certificatului de garanție international. Mai multe detalii și regulamentul campaniei sunt disponibile pe pagina oficială a campaniei.

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător.
Pentru mai multe informații accesați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *