Gallery

Si tu vrei gene lungi, lungi?

Nu am cunoscut inca o femeie care sa nu isi doreasca mult, cu ardoare, sa descopere secretul genelor naturale, luuuungi si dese. Poate pentru ca ele sunt o marca a frumusetii. Poate pentru ca sunt un atuu al seductiei, un simbol al privirilor pline de mister si feminitate.

OK, avem la îndemână gene false cu bandă adezivă, gene aplicate fir cu fir, cele mai mascara pentru cel mai volum. Le iubesc şi sunt dependente de toate trucurile care ne ajută să avem nişte gene uriaşe. Însă… dacă am putea să avem nişte gene naturale aşa, lungi, lungi şi dese?! O armă naturală de seducţie? Ei, cum ar fi atunci?…

Bonilash tratament gene lungi

Bonilash tratament gene lungi


Şi iată că primăvara mi-a adus pe post de mărţişor Bonilash – un ser revolutionar pentru gene lungi si dese!

Un produs de ingrijire revoluţionar, ultra-high-tech, care ajuta genele naturale sa fie lungi si puternice.
Un ser care, de când l-am primit la testat, a intrat în rutina de ingrijire de seara.
Îl aplic imediat după demachiere, exact la baza genelor, având grijă să nu îmi intre şi în ochi.
Rezultatul?
Un efect de alungire a genelor, pe care l-am observat încă de la primele aplicări. Iar genele pot ajunge cu 25% mai lungi chiar după câteva săptămâni.

Secretul unei priviri de invidiat!
Cand genele „vorbesc” pentru tine, n-ai vrea sa fie convingatoare? Căci, până la urmă, cele naturale sunt cele mai convingătoare. Acestea reusesc sa atraga atentia asupra ochilor si, uneori, chiar te ajuta sa comunici fara a rosti cuvinte.

Da, genele tale naturale, vor fi, in sfarsit, mai lungi, cu Bonilash!
Acest ser revolutionar iti ofera secretul unei priviri fermecatoare si naturale, ajutand la stimularea cresterii si indesirii genelor, hranind si hidratându-le de la rădăcină. În plus, previne caderea excesivă a firelor.
Datorita numeroaselor studii care au condus la obtinerea acestei formule inovative, dupa 12 saptamani de utilizare in mod regulat, genele tale vor fi mai lungi si mult mai puternice. Cu Bonilash, rezultatele nu sunt artificial – sunt naturale şi… vizibile!

Stiinta sustine naturaletea!
Genele tale au nevoie de Bonilash!
Serul pentru gene Bonilash® are la baza substanta activa bimatoprost – stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.
Ingredientele atent selectate ale serului intaresc fibra si radacina firului si amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutand la imbunatatirea aspectului si a starii genelor, la accelerarea cresterii si indesirii lor si la ingrosarea structurii firelor.

Aplicare usoara si confortabila!
Bonilash se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata.
Daca iti doresti sa redescoperi frumusetea naturala a genelor, Bonilash este produsul pe care trebuie sa-l ai, daca vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanta mai intensa si mai definite.
Creat din respect pentru frumusete si naturalete, Bonilash este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.

Descopera şi tu Bonilash si traieste o experienta unică, ce va dezvalui frumusetea naturala a genelor tale!

One thought on “Si tu vrei gene lungi, lungi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *