Gallery

Şi tu te-ai săturat de sălile de aşteptare?

Anul ăsta am ajuns, vrând-nevrând, de multe ori prin spitale şi clinici, fie că a fost vorba de analize de rutină, fie că am avut programare la un specialist, că am fost să mi se recomande prelungirea unui tratament sau că am însoţit pe cineva.
Prima senzaţie când intru într-o institiţie de sănătate este… să ies imediat, cât mai repede. Cred că ştii sentimentul acela ciudat, când ai stomacul strâns şi vrei să scapi de acolo rapid.

Şi iată că, întâmplător sau nu, am aflat zilele trecute despre o iniţiativă lăudabilă – o platformă care tocmai asta face: te scapă de mersul în clinici şi spitale doar pentru o simplă parafă sau pentru un simplu sfat medical. Fără să faci 13-14 în sălile de aşteptare, la coadă, beneficiezi de sfaturile specialiştilor şi de tipsurile aflate de la comunitate.
Pe Sanonet.ro – o comunitate pentru sănătate!

CINE ESTE SANONET.RO
Iniţiativa Sanonet.ro îşi propune, începând din luna aceasta, să creeze şi să dezvolte o comunitate virtuală de utilizatori şi specialisti, în slujba sănătăţii tale.
Caută pe Sanonet.ro articole şi sfaturi de medicină alternativă, naturală, recomandări pentru dezvoltare personala si pentru un stil de viaţă sănătos, dar şi cele mai noi informaţii din domeniul medical.

CE ÎŞI PROPUNE SANONET.RO
Platforma Sanonet.ro nu înlocuieşte un consult medical de specialitate, ci oferă sfaturi, informatii medicale şi de specialitate despre un stil de viaţă sănătos şi dezvoltare personală, informaţiile prezentate pe site-ul Sanonet.ro având un caracter orientativ.
Membrii comunităţii pentru sănătate Sanonet primesc aici sfaturi şi o a doua opinie asupra unui diagnostic sau a rezultatelor analizelor, şi nu un diagnostic medical, care necesită întotdeauna consultarea în persoană a unui medic specialist.
Misiunea noastră nu este să îţi recomandăm un specialist. Ci aceea de a-ţi facilita găsirea comodă şi rapidă a celui mai potrivit specialist pentru tine, stabilirea unui contact online cu el şi programarea la medicul ales.

STRUCTURA SITE-ULUI SANONET.RO
Sanonet defineşte viaţa echilibrată ca armonia dintre corp şi minte. Şi, drept urmare, îţi adresează următoarea invitaţie:
Accesează rubrica “Noutăţi” a site-ului Sanonet.ro şi beneficiază de cele mai noi informaţii medicale şi despre un stil de viaţă sănătos.
Tot aici, la capitolul „Dezvoltare personală”, găseşte articole şi sfaturi despre inteligenta emoţională, inteligenţa relaţională, consiliere in abuzul domestic, abuzul psihic ori fizic. Citeşte şi recenziile si recomandarile unor cărţi care te vor ajuta în dezvoltarea personală.
Cere sfatul unui specialist, află o a doua opinie despre diagnosticul şi starea ta de sănătate, în rubrica “Specialistul răspunde”.
Intră în legătură, schimbă păreri şi împărtăşeşte din experienţele tale comunităţii Sanonet.ro – pe “Comunitatea răspunde”.
Spune-ne problema ta!
Şi îţi vom da sfaturi, îţi vom spune dacă şi alţii se confruntă cu aceeaşi problemă ca şi tine şi îţi vom recomanda specialistul potrivit la care poti apela.

DE CE SANONET.RO
Cauţi sfaturile şi opiniile unui specialist? Vrei să aflii noutăţile medicale? Întreabă-ne! Şi unul dintre specialiştii din comunitatea Sanonet.ro îţi va raspunde!

Află de pe Sanonet.ro:
• Care sunt cei mai simpli paşi pentru a ajunge la un consult medical adecvat;
• Care sunt etapele corecte de urmat în investigarea unei probleme de sănătate;
• Cum trebuie să administrezi eficient tratamentul recomandat de medicul tău curant;
• Ce trebuie să faci pentru a preveni apariţia afectiunilor şi a-ţi mentine o bună stare a sănătăţii.

Aici ai informatii medicale la îndemână şi poţi obţine sfaturi medicale printr-un simplu click!

CARE SUNT AVANTAJELE DE A FI MEMBRU AL COMUNITĂŢII SANONET.RO
Alătură-te – simplu, rapid si gratuit – comunităţii Sanonet şi:
• Beneficiezi de informaţii medicale cu doar un click!
• Faci parte dintr-o comunitate pentru sănătate, formată din specialişti, medici şi utilizatori.
• Pui întrebări personalizate pe teme medicale.
• Găsesti sfaturi, raspunsuri şi consiliere medicală de specialitate, la orice oră şi în orice zi!
• Obţii o a doua opinie legată de dosarul tău medical (analize, diagnostic, tratament prescris).
• Beneficiezi de consultanţă şi sfaturi pentru dezvoltarea ta personală.
• Ai garantată confidenţialitatea discuţiilor cu medicul la care te-ai înscris şi a sfaturilor cerute şi primite.
• Aflii părerile şi sfaturile comunităţii.
• Te poţi alătura conversaţiilor din rubrica “Comunitatea raspunde” şi poţi împărtăşi şi tu sfaturi celorlalti.
• Cu o simplă înscriere la newsletterul Sanonet, eşti mereu la curent cu cele mai noi informaţii din domeniul medical.

Urmăreşte proiectul Sanonet.ro – o comunitate pentru sănătate, pe www.sanonet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *