Gallery

Și am făcut beautyswap și toamna asta!

Iată că, serile trecute, ne-am întâlnit din nou, 40 de beauty-bloggerițe cucuiete, la Beauty Swap by Beautybarometer.

Ne vedem noi oricum la evenimente și lansări, însă niciodată nu avem timp suficient să vorbim suficient toate, să ne (re)descoperim una pe cealaltă, să ne cunoaștem mai bine.
Așa că Ana Maria, owner si blogger BeautyBarometer.com, a avut, cu ceva timp în urmă, minunata inițiativă de a pune într-o formulă organizată o întâlnire cu beauty-girls doar de dragul întâlnirii și al discuțiilor despre cosmetică și al schimbului de idei, noutăți, informații și produse cosmetice.

Iar evenimentul a devenit deja obișnuință și ne-am revăzut luni, cu drag, deja la a 5-a ediție, la un ceai aromat, dulciuri și povești despre cremele, rujurile, parfumurile și cosmeticalele noastre cele de toate zilele.
Nu știu cum s-a făcut, dar a fost pentru prima dată când am ajuns, în sfârșit, la Ceainăria Infinitea, în ciuda faptului că am tot avut, de când s-a deschis, 1000 de invitații la evenimente sau propuneri de întâlnire cu prietenele.
Probail, însă, acesta era momentul potrivit să pășesc în minunatul spațiu vintage, cu aer de poveste, al ceainăriei din vila superbă, retrasă pe străduțele Cotroceniului, chiar lângă dealul cu Parcul Cotroceni…

Și cum un brand mărinimos într-ale frumuseții nu putea rămâne neimpresionat de inițiativa și întâlnirile BeautySwap, Marionnaud a fost partenerul evenimentului. Ocazie cu care ne-a prezentat cateva exclusivitati încântătoare: linia de parfumuri Heloise de V. și brandul Di Palomo dedicat ingrijirii corporale si Somerset.

De asemenea, Marionnaud a adus de curând in parfumerii si linia de parfumuri l’Agent Provocateur, așa că noi, toate beauty-girls, am avut încântarea să primim in premiera și să testăm mostre din aceste parfumuri ale seductiei.
Toate produsele se regasesc în parfumeriile Marionnaud, dar si online, pe http://www.marionnaud.ro/.

We blog, we swap, we have fun! Acestea au fost cuvintele de ordine ale întâlnirii, pe fundalul ceșcuțelor din porțelan, a aromelor seducătoare sub semnătura Marionnaud și a cutiilor și coșulețelor pline de produse cosmetice, pe care le-am testat, admirat și schimbat între noi, până la ceasurile târzii ale serii.

#beautyswapbybeautybarometer
#beautybarometerevents
#bsbb5
#beautybloggerscandobeautifulthings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *