Gallery

Shoppinguiesti si acumulezi puncte cu Cityilove

Întâlnire dis de dimineaţă în Băneasa Shopping City. OK, o fi el The City Of Good Life, orașul cumpărăturilor cool, pe care nu ne putem abţine să nu îl iubim, dar eu chiar nu sunt deloc o persoană matinală.

Aşa că ajung cu jumătate de oră întârziere la punctul de înlâlnire – Starbucks Baneasa. Îmi rup o unghie în fermoarul genţii şi îmi torn pe mine cafeaua pe care au luat-o cu intenţia de a o turna, totuşi, pe gât.

Ce să zic, se pare că nu prea mi-am început ziua cu dreptul.
Noroc că văd oameni dragi în jur, cu feţe zâmbitoare. Parcă îmi vine puţin inima la loc şi încep să mă destind.
În fine, aşa cred eu. Căci Simo si Laura nu mă lasă să respir decât 1 minut şi sar pe mine cu veşti neaşteptate: provocarea întâlnirii este să intrăm într-o cursă de shopping inedită, contra cronometru.
Pe tocuri, fiţi gata… shop!
Într-o oră (sau poae au zis jumătate de oră?) trebuie să fiu înapoi, cu pungile pline de cumpărături inspirate.

Pe buuune?
Eu nu mă pot decide aşa, pe fugă, nici între o frezie galbenă şi una alb-gălbuie, darămite între două perechi de pantofi (Il Passo şi Aldo). Sau între o cămaşă super nebună de la Desigual şi nişte jeanşi trendy de la Lee Cooper.
În fine, mă pun pe alergat ca nebuna prin mall, pe ditamai tocurile primăvăratice de doar 12 cm, ameţită ca o muscă nedormită.
Ies din cabina de probă cu cele 3 bluze prea lungi şi 2 paltoane enorme pe care mi le-am luat la probă (habar nu am cum şi de ce am ajuns cu ele la cabină, aveau croieli cool, ba chiar una dintre bluze avea şi o broderie genială).
Nu, aşa nu va funcţiona. Graba strică treaba, e clar!

Îmi trag sufletul, mă mai adun puţin.
Şi mă concentrez pe cea mai nouă jucărie, care sigur mă va lămuri şi scoate din încurcătură: aplicației CITY iLOVE.

cityilove, aplicatie Baneasa Shopping City

cityilove, aplicatie Baneasa Shopping City


O aplicaţie haioasă, pe care mi-am descărcat-o rapid de dimineaţă de pe Google Play şi pe care mi-am şi setat profilul, folosindu-l, de altfel, chiar pe cel de pe Facebook, căci e cel mai la îndemână.

Navighez puţin pe ea și… am primit access imediat la informaţii despre promoții, magazine, harta magazinelor şi alte 1001 de lucruri utile.
Pe scurt, fie că vii pentru o cafea, la un prânz sau la o sesiune de shopping, scanezi bonurile de cumpărături cu aplicația CITY iLOVE, iar Baneasa Shopping City te rasplatește cu puncte, care se transformă apoi în beneficii exact pe stilul tău.

CUM FOLOSESC APLICAŢIA #CITYiLOVE
Dacă tot am acceptat provocarea super haioasa a fetelor si m-am lansat în cursa contra cronometru de shopping matinal, haide să mă dumiresc, totuşi, şi cum acumulez punctele făcând shopping.
Simplu!
Prin scanarea (fotografierea) cu ajutorul aplicației CITY iLOVE a bonurilor de cumpărături de la magazinele aflate în Băneasa Shopping City & Feeria.
În funcție de nivelul atins, orice user al aplicaţiei are access la anumite pachete de beneficii. Poți accesa beneficiile prezentând în magazine, la punctul de vânzare, codurile de bare (acestea reprezinta beneficiile afișate în aplicație). Casierul scanează codul de bare și înregistrează automat în sistemul de gestiune discountul aferent acelui beneficiu.

BENEFICII DE TOP CU #CITYiLOVE
Toate cumpărăturile mi se transformă în puncte!
Da, după ce ai instalat aplicația CITY iLOVE este ideal să scanezi fiecare bon de cumpărături din mall. Astfel vei obține din ce în ce mai multe puncte și vei putea trece prin toate cele patru niveluri ale aplicației: ENTHUSIAST, PASSIONATE, CONNOISSEUR și TRENDSETTER.

Beneficiezi gratuit de serviciul Consiliere de Shopping .
Şi primești sfaturi personalizate de la stilistii Baneasa, în funcție de stilul tău. Poți învăța cum să te îmbraci la un eveniment special, ce piese cheie trebuie să ai în garderoba ta și cum să obții un look perfect cu doar câteva trucuri simple.

Unda verde la evenimente exclusive
Vei putea viziona filmele tale preferate in format Dolby Atmos si de pe locuri premium. Şi vei putea participa la evenimentele special organizate pentru membrii fideli: îi vei cunoaște pe ceilalți, vei împărtăși cu ei impresii și vei lega prietenii. Iar distracția este garantată.

Reduceri permanente
Evident, toţi (si mai ales toate!) iubim reducerile. Așa că ai o listă de parteneri gata să îți prezinte ofertele, special realizate pentru membri. Nivelul contului tău creşte? Atunci cresc şi reducerile! Şi te poți bucura de ele pe tot parcursul anului in magazinele partenere din Baneasa Shopping City.

Parcare gratuită
Si vestile bune vor continua: în curand vei avea ore gratuite de parcare pentru fiecare vizită și vei putesa plăti parcarea direct din aplicație. Comod și fără cozi!

Cumpărături relaxate şi inpirate îţi doresc! Eu mă duc să beau o cafea şi să mai navighez puţin pe aplicaţia cityilove. A început să îmi placă foarte mult. Si sigur mai am o mulţime de lucruri de descoperit în ea!
A relatat cu drag, direct de pe tocurile cui,
Ileana.
PS: Cum ale cui? Ale mele! În fine, ale noilor mei pantofi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *