Gallery

SEMINAR GRATUIT: Arta de a fi femeie

Am aflat astazi despre un seminar interesant si ma grabesc sa impartasesc vestea cu tine. Este vorba despre un seminar gratuit pe tema “Arta de a fi femeie”, sustinut de Elena Cucicovski.

Prin interesul acordat acestui Seminar ” Arta de a fi femeie”, iti pot spune ca faci parte din programul transformational “ fericirea femeii si succesul la feminin”.
Ma bucur mult pentru tine ca ai luat aceasta decizie. Decizia de a aloca timp si energie pentru a-ti imbunatati viata, starea interioara si rezultatele dorite.

Cand?
27 iunie 2016

Unde?
La Plage Buddha bar Lounge – Otopeni, Soseaua Odaii, nr. 26-30.

Cum te inscrii?
Poti raspunde invitatiei printr-o confirmare la racoreanmadalina@gmail.com si fiifeminina@gmail.com

In data de 27 iunie vei afla informatii care iti vor schimba viata a doua zi. Am creat acest seminar pentru acele femei care isi doresc intr-o perioada scurta de timp sa-si imbunatateasca sfera emotionala, relatia, eficienta personala si sa inceapa sa transforme visurile si asteptarile in realitate.

Daca vrei sa realizezi ceva remarcabil in viata, in orice domeniu, ai nevoie de multa energie, dar de unde sa o luam in cazul in care nu avem suficient timp si puteri pentru a face fata fluxului zilnic de sarcini si responsabilitati?

Atunci cand te simtiti ca o veverita intr-o roata, chiar stiind ca timpul se scurge si nu exista nici o imbunatatire, tot nu poti iesi din acest cerc vicios.

Iata ce ne spune Elena, cea care sustine semninarul:
“Viata mea era la fel, lucram 60 de ore pe saptamana, in detrimentul sanatatii si relatiei mele. Incet, incet din cauza nemultumirilor, am ajuns la divort. Simteam ca vreau o viata diferita, dar nu stiam de unde sa iau timp si energie pentru schimbarea pe care mi-o doream cu toata inima mea.

Am activat doar in companii mari si am ocupat pozitii de top peste tot, ceea ce-mi oferea crestere profesionala si un venit bun, dar tot ce faceam ma secatuia, pentru ca faceam totul prin puterea vointei si responsabilitatii. Iar aceasta forta era unica sursa de energie disponibila pentru mine.

Acum, peste 5 ani cand fac ceea ce imi place cel mai mult in viata si imi aduce acest lucru un venit bun, pot spune cu incredere, aceasta energie pentru a actiona, poate fi obtinuta din doua surse. Din puterea de vointa sau din forta de inspiratie.

Am lucrat profund cu interiorul meu si am decis sa merg pe alta cale, sa incetez sa ma mai fortez pentru a realiza obiectivele propuse si sa caut o sursa in interiorul meu care sa ma miste gratios catre scopul meu. Aceasta sursa este Feminitatea!”

De abia astept sa ne vedem la Seminarul despre Arta de a fi Femeie, sa descoperi si tu acest enorm potential din interiorul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *