Quote

Secretul unui ten întinerit

Ce ai spune dacă așa, pe nepuse masă, vine cineva la tine și îți spune că… poți întineri?! Da, da, ai auzit bine, că celulele pielii îți vor fi angajate într-un proces de restaurare și reînnoire și că pielea ta va arăta excelent.
Ei bine, mesajul ăsta se pare că îl primește tenul nostru de la noul serum regenerator ADVANCED CERAMIDE CAPSULES DAILY YOUTH RESTORING SERUM de la ELIZABETH ARDEN. Un mesaj convingător și revoluționar, este clar, din moment ce îl ascultă, îl urmează… și rezultatul este wow!

TINEREȚEA FĂRĂ BĂTRÂNEȚE – NU MITUL, CI ISTORIA!
Ce pierdem odată cu înaintarea în vârstă?
Multe, o să spuneți. Dar, dar câștigâm înțelepciune. Și înțelepciunea spune că, după 40 de ani, pielea apare îmbătrânită, lipsită de fermitate, cu linii și riduri din cauza pierderii deja a 60% dintre ceramidele naturale ale pielii.

Pur, puternic și intens, mesajul transmis tenului nostru de capsulele Elizabeth Arden pe bază de ceramide este clar și vizibil: pielea arată mai fermă, mai întinsă, mai luminoasă.
Cum? Serumul întărește bariera naturală de reparare a pielii, mărește gradul de hidratare la suprafața pielii și reduce mult apariția liniilor și ridurilor.
Cu această triplă putere anti îmbătrânire și re-stabilind standardele de aur ale îngrijirii pielii, acest serum cu textură light infuzează pielea cu ceramide care îi redau tinerețea.

In 1990, Elizabeth Arden a demarat o adevărată revoluție lansând Capsulele cu Ceramide – ceramide din bio-inginerie, cu o formulă identică cu cea a ceramidelor naturale ale pielii, formulă regăsită încă din prima capsulă doză-single. Ca leader în tehnologia ceramidelor încă din 1990, iată că Elizabeth Arden introduce pe piață, primăvara aceasta, o nouă generație de capsule: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.


BENEFICIILE CERAMIDELOR ELIZABETH ARDEN PENTRU TINEREȚEA TENULUI:

Apar mult mai puține linii fine și riduri.
Funcționează ca un sprijin natural al colagenului pielii, pentru un aspect mai ferm.
Îmbunătățește vizibil nuanța și luminoritatea tenului.
Retexturizează și revitalizează pielea, care va fi și se va vedea mult mai uniformă, catifelată și sănătoasă.
Întărește bariera naturală de protecție și hidratare a pielii, ca și pe cea a lipidelor.
Să ne reamintim, pe scurt, că lipidele naturale din structura pielii sunt ceramidele (cruciale, aproape 50% din întreg), colesterolul și acizii grași – toate bune pentru frumusețea pielii și sănătatea organismului, în proporțiile optime!

Iată și un film cu câteva idei pentru îngrijirea optimă a tenului:

Advanced Ceramide Anti-Aging Technology – Tehnologie Avansată de la Elizebeth Arden
“Ca să înțelegi mai bine cum funcționează ceramidele, pur și simplu imaginează-ți că pielea este un zid din cărămizi,” spune Dr. Dendy Engelman, consultantul dermatolog Elizabeth Arden. “Celulelel pielii sunt cărămizile, iar ceramidele și celelalte lipide sunt mortarul care menține cărămizile lipite și zidul – întreg, fără fisuri, crăpături ori cărămizi căzute”.

O combinație de ingrediente de ultimă generație, performante, lucrează prin noile capsule cu ceramide de la Elizabeth Arden: susțin lipidele existente în mod natural în structura pielii, hidratează și, în plus, stimulează procesul natural de regenerare a pielii.
Rezultatul?
Câtiva ani se vor șterge de pe chipul nostru, după folosirea capsulelor. Ei, cum sună asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *