Gallery

Secretul unei atitudini de învingătoare? Just Be You!

Astăzi am o misiune secretă:
să îţi împărtăşesc un secret şi să îţi lansez o provocare secretă.
Cam multe secrete, spui? Niciodată nu vor fi prea multe secrete care să o incite pe o B.U. girl!

# SCRISOARE SECRETĂ
de la o “B.U. girl”

Zilele trecute, am primit o scrisoare atât de originală şi de cool, încât vreau să o redau aici în întregime. Evident, şi eu sunt o B.U. girl, deci îmi înţelegi afinitatea pentru My Secret şi plăcerea cu care am citit următoarele rânduri:
„Sunt «the B.U. girl».
Am încredere în forţele proprii şi trăiesc după regulile mele. Sweet & spicy, cuceresc oraşul ce se întinde la picioarele mele, iar pofta pentru viaţă şi energia constantă pentru petreceri mă transformă în the perfect urban girl.
Acesta este «My Secret».

Sunt precum o operă în trei acte.
Iniţial te îndrăgosteşti de spiritul meu ludic transpus în note de mandarină, de puterea zâmbetului meu seducător cu note delicioase de măr şi pară şi de atitudinea mea cu parfum de aventuri creionate cu zmeură şi cireşe. Inima-mi este luminoasă, precum notele solare, şi este dezvăluită treptat de accentele feminine şi elegante de iasomie şi gardenie. Complexitatea spiritului mereu tânăr se regăseşte în alăturarea notelor dulci de nucă de cocos şi a irezistibilei bezele.
Actul final şi cel mai pregnant reprezintă echilibrul inimii dulci însetate de libertate şi aventuri cu atingeri picante şi misterioase de cumerin, mosc şi lemn de santal. Accentele de paciuli şi vanilie sunt o reamintire constantă a crezului fetei B.U., strălucirea molipsitoare izvorâtă din încrederea în sine şi din jocul meu, pe care-l dansez prin tot oraşul.

Mereu activă şi cu o energie debordantă, My Secret este reflecţia mea.
Îmi plac provocările cu iz fructat şi râd în faţa lor cu o atitudine relaxată şi senzuală caracteristică fetei B.U. Modelez zilele şi nopţile după propriul plac şi cuceresc cu noul şi misteriosul My Secret.”
What is My Secret? B.U.! Noua gamă BU My Secret este disponibilă ca EDT 50ml – 47 lei şi Deo Spray 150ml – 12,5 lei.

#PROVOCAREA
My Secret Mission

Parfumul nou lansat de B.U., My Secret, vine cu o nouă provocare urbană pentru noi, toate cele pline de energie. Şi care cucerim oraşul cu entuziasm şi curaj.
Provocarea este My Secret Mission, o aplicaţie genială pe pagina de Facebook B.U. România.
O aplicaţie care ne transformă pe noi, utilizatorii, în agenţi secreţi.
Misiunea?
Un basm modern, mai ceva decât în James Bond şi în Cenuşăreasa la un loc:
Trebuie să o ajutăm pe fata B.U. să-l cucerească pe băiatul visurilor sale!
Interactivă şi multi-level, aplicaţia ne oferă experienţa haioasă a pregătirii fetei B.U. pas cu pas pentru prima întâlnire.

5 etape, peste 70 de premii şi marele premiu
Aplicaţia este formată din cinci etape, fiecare cu câte o probă obligatorie şi una opţională, care îţi poate aduce un număr cât mai mare de puncte.
Iar punctele se pot transforma în cele peste 70 de premii săptămânale: produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora ori tricouri My Secret.

Înscrie-te şi tu pe aplicaţie şi în concurs până pe 3 mai!
Dacă ce cele cinci etape sunt finalizate, concurenţii sunt automat înscrişi pentru marele premiu. În urma jurizării, aceştia pot câştiga un total makeover şi o şedinţă foto profesionistă.

#SFATUL SECRET PENTRU FIRILE ACTIVE:
simte zilnic bucuria şi energia!

Noul gel de duş delicios Shower Smoothie Yogurt + Papaya din gama B.U. in action.
Celor extrem de active le trebuie în fiecare zi câte un cocktail de energie.
Proprietăţile revitalizante şi antioxidante ale fructului de papaya şi cele hrănitoare şi hidratante ale iaurtului, plus aroma fructată şi revigorantă fac din noul smoothie pentru duş B.U. doza ta de energie, răsfăţ şi stare de bine.
Noul produs beneficiază de complexul de agenţi hrănitori Nutri-Moist System, care oferă extra hidratarea şi lasă pielea catifelată.
Gelurile de duş B.U. in action (oricare dintre ele: 9 lei) au nişte denumiri care îmi plac la nebunie! Pur şi simplu mă inspiră să îmi iau o pauză, pentru o stare de bine:
B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feel the joy!
B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered!
B.U. in action bingo Berries – and feel the boost!
B.U. in action cool Maracuja – and be refreshed!
B.U. in action funky Guava – and get tonified!

Just…B.U…. Şi mereu va mai fi loc pentru noi şi noi secrete speciale, numai ale tale. Ale fetei B.U.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *