Gallery

Secretul genelor lungi si dese? Shhh: Bonilash!

Iti povesteam de curand despre un produs senzational pe care l-am descoperit: Bonilash, un produs care face minuni pentru gene mai lungi si mai dese.

Bonilash tratament pentru gene lungi

Bonilash tratament pentru gene lungi

Eu sunt printre fericitele care au inceput deja sa il testeze de cateva saptamani si, ce sa mai, deja vad diferenta: firele genelor au mai multa consistenta, sunt mai lungi.
Insa nu dispera: iata ca revolutionarul si pretiosul tratament-ser este deja disponibil pe piata din Romania si il poti deja cumpara si folosi!

Un produs pretios nu se putea sa fie altfel lansat decat intr-un decor somptuos, la Palatul Noblesse din Bucuresti, intr-un cadru venetian rafinat si in acordurile de pian care au răsunat toată seara şi melodiile interpretate de talentata Lorena.

O seara sub semnul sensibilităţii şi feminităţii si o ocazie pentru vedetele, bloggeritele si jurnalistele de beauty prezente de a descoperi secretul genelor naturale, frumoase şi sănătoase, direct de la Andreea Ibacka, gazda evenimentului.

VISAND CU OCHII LARG DESCHISI SI DAND DIN GENE…
Bonilash®, secretul genelor lungi, te îndeamnă să visezi cu ochii deschişi, alegând să vezi de fiecare dată frumosul.
Creat din pasiune pentru frumuseţe şi din respect pentru sănătate, Bonilash® este un produs de îngrijire destinat femeilor, care ajută genele naturale să fie mai lungi şi mai dese.

Evenimentul a celebrat frumuseţea feminină naturală, mizând pe puterea privirii seducătoare. Pentru gene cu 25% mai lungi şi mai definite după doar 12 săptămâni de utilizare în mod regulat, dar şi pentru intensificarea culorii naturale a acestora, doamnele pot uita de acum înainte de alte metode cosmetice care le deteriorează genele şi care conduc inevitabil şi la pierderea lor.

CUM SE APLICA
Serul Bonilash este extrem de usor si confortabil de aplicat, iar folosit corect, seară de seară, după 12 săptămâni se redescoperă frumuseţea naturală şi vitalitatea propriilor gene!
Produsul „must have” al noului sezon de primăvară-vară 2016, serul Bonilash se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ţinând pleoapele închise.
Uşor de folosit, cu o textură plăcută şi fină, acesta se distribuie facil pe piele şi are o absorbţie adecvată.

SECRETUL DIN PRIVIRI?
Secretul Bonilash este substanţa activă bimatoprost, un stimulent eficient pentru creşterea numărului de gene, ce permite alungirea acestora cu 25%, întărindu-le şi împiedicând pierderea acestora. Si este 100% safe, fiind un tratament testat oftalmologic şi dermatologic, care susţine sănătatea şi vitalitatea genelor.

Dacă ochii nu mint niciodată, atunci lasă-i pe ceilalţi să te descopere asa cum esti – femeia care nu se conformează tiparelor, care este întotdeauna ea însăşi, îşi acceptă temerile, se iubeşte pe sine şi priveşte cu încredere înainte. Trăieşte experienţa Bonilash® şi acceptă să cucereşti lumea dintr-o privire, mizând pe forţa şi aspectul estetic al genelor tale naturale!

www.bonilash.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *