Quote

Secrete pentru o piele hidratată

Atoderm Bioderma

Atoderm Bioderma

Cu siguranță oricare dintre noi se confruntă, măcar o dată pe an, cu o problemă neplăcută: ten uscat, piele aspră pe mâini sau pe tot corpul, buze crăpate… Mai ales iarna, când vântul și gerul ne sunt inamici puternici, nu glumă!
Poate o să repet niște lucruri care deja par clișee tocmai pentru că le-am auzit des – motiv pentru care, din păcate, nici nu le mai băgăm în seamă sau nu le mai luăm în calcul, deși ne sunt atât de la îndemână. Gesturi simple, de zi cu zi, care însă chiar fac diferența dintre o piele cu probleme și una catifelată și sănătoasă.
De ce să nu ne simțim bine în pielea noastră, zi de zi?

1. Bea suficientă apă zilnic
Of, da. Cineva să ne repete mai des, multora dintre noi (corijenți la acest capitol) că hidratarea trebuie să vină și din interior, și din exterior! Nu este suficient doar să bei lichide, după cum nu este suficient nici să folosești cele mai cool creme, fără însă a consuma și apă și ceaiuri hidratante.

2. Undă verde la alimentație sănătoasă
Pentru gustări sănătoase, alege în fiecare zi fructele și legumele. Consumă-le, pe cât posibil, crude și proaspete. Și, da, vești proaste, știu, renunță la tentația snack-urilor și a dulciurilor prelucrate – nu fac bine nici sănătății organismului, nici frumuseții și aspectului tenului. Zaharurile prelucrate sunt niște mici nemernici care subminează colagenul, deci, în consecință, fermitatea pielii!

3. Alege produse de îngrijire de calitate.
Îngrijirea durabilă și cu produse care să îți ofere garanția unor efecte pe termen lung este un dar de preţ pentru pielea ta! Iar atunci când pielea este uscată, foarte uscată sau atopică, o astfel de îngrijire este mai mult decât necesară şi elimină un stres ce poate afecta serios atât viaţa de zi cu zi a adulţilor, cât şi a celor mici. O piele suplă, cu aspect sănătos, aduce o senzaţie de confort binemeritată. Oferă-i protecţie durabilă şi ea îţi va oferi, la rândul ei, protecţie.

4. Aplică produsele de îngrijire pe pielea curățată bine și cu blândețe!
Ce înseamnă curăţare blândă? Înseamnă că vei avea o piele luminoasă, liberă de impurităţi, care respiră în voie, fără ca produsele de curăţare pe care le foloseşti să îndepărteze excesiv uleiurile naturale ale pielii. Curăţarea blândă este opusul curăţării agresive, care duce la deshidratare, îmbătrânirea prematură a tenului şi agravează simptomele unei pieli sensibile sau atopice.

5. Optează pentru dermatocosmetice.
Vor “repara” mult mai eficient problema pielii – fie că este vorba despe o piele sensibilitate atopică, deshidratată sau cu tendință de uscare.

Să iau doar un exemplu care îmi este acum la îndemână, fiind chiar gama pe care am descoperit-o de foarte curând și deja m-a încântat: gama Atoderm de la BIODERMA.
O serie de produse dermatocosmetice care oferă o soluție originală pentru toate aceste probleme cu care toți ne confruntăm, indiferent de vârstă sau perioadă a anului. Datorită formulei sale dermo-brevetate, Atoderm reface în mod biologic şi durabil filmul hidrolipidic al pielii deshidratate şi uscate.

Iată ce am început deja să testez și mi-a plăcut:
Atoderm Mains & Ongles – cremă Ultra-Reparatoare
special pentru îngrijirea mâinilor. Datorită formulei sai dermo-drevetate, nu trebuie să îți mai faci probleme în legătură cu pielea aspră și uscată a mâinilor, care ți-a dat bătăi de cap de nenumărate ori.

Atoderm Creme – cremă Ultra-Hrănitoare pentru corp.
O cremă emolientă care repară pielea extrem de uscată, o calmează și o protejează, lăsând-o catifelată, datorită ingredienților să activi nutritivi și restructuranți.
În plus, este bine tolerată de corp și fixează apa straturile pielii, lăsând-o hidratată, suplă și fină.

Atoderm Ulei pentru Duș. Un gel de duș hrănitor și un ulei reparator și hidratant în același produs? Sună extrem de bine și reconfortant, nu-i așa?

Atoderm Levres – baton hidratant pentru buze uscate și sensibile. Formula sa blândă lasă pielea buzelor hidratată, suplă și moale.

Mai multe trucuri, ca și sfaturi de la specialiști găsești cu siguranță pe noua platformă www.pieleauscata.com, o lăudabilă inițiativă Biodterma, lansată în sprijinul tuturor celor care vor să spună Adio pielii uscate, crăpate, cu tendință de deshidratare pronunțată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *