Gallery

Diseară se dă startul la distracţie!

Persecutat de plictiseală? Vara asta Grand Combo îți dă viza pentru distracție pe terasă! Este îndemnul cu care Băneasa Shopping City m-a întâmpinat într-o seara de vară. Haide să îmi pun şi viza distracţiei în paşaport, zic! 😉

Terasa Grand Combo Baneasa Shopping City

Terasa Grand Combo Baneasa Shopping City

Terasă răcoroasă?
Concerte?
Show-uri de improvizație și magie?
Dans cât cuprinde?
Degustări de vin?
Atmosferă relaxată?
Într-un centrul comercial? (adică pot să îmbin shoppingul cu relaxarea de după?! wow!)

Sună atât de îmbietor (irezistibil aş zice, deşi încerc să mă dau rotundă şi să nu folosesc cuvinte mari).
Da, se pare că tonul distracţiei pentru vara aceasta s-a dat deja. De azi, de pe terasa Grand Combo – terasa de la etajul 2 din Băneasa Shopping City.

UNITED STATES OF FUN
De pe 10 iulie până la sfârşitul verii, Grand Combo şi-a arborat drapelul imaginar, neapărat imprimat cu un smiley face şi a dat liber la distracţie.
Undă verde pentru toți cei care dorim să evadăm din agitația orașului și să petrecem timp de calitate cu gaşca sau cu familia, într-unul dintre cele mai destinse locuri din București.

DIN PLATFORMA-PROGRAM:
Distracția începe în fiecare seară de la ora 20, iar accesul este gratuit.
Diseară, de exemplu, avem parte de un concert live susținut de Maria Grosu & SBand. Finalista de la concursul de talente X Factor România va concerta, de altfel, pe terasa Grand Combo și pe 30 iulie, 20 și 29 august.

Trupa Life On Mars va continua seria de concerte cu reprezentații live pe 16 și 24 iulie, respectiv 13 și 28 august. Cu peste 200 de concerte la activ, Life On Mars va susține un show compus atât din piese proprii, cât și din coveruri cunoscute.

Raymond, autorul piesei “Viața cum vreau eu”, unul dintre hiturile acestui an, va destinde atmosfera în serile de 18 iulie, 1 august și 22 august.

TOATĂ LUMEA CÂNTĂ, RÂDE ŞI DANSEAZĂ
Improvizația va fi și ea prezentă, prin artiștii de la SC IMPRO SRL.
Pe 11 și 31 iulie, precum și pe 8 august, ei vor transforma terasa într-un loc în care umorul va fi rege, iar improvizatorii vor fi spontani la cerințele spectatorilor.

Vor fi şi momente magice, la propriu.
Cu Ioan Marius Drăguș, MAGITOT și spectacolele sale de magie de pe 23 iulie, 7 si 21 august.
Marius a învățat Magia de la Maestrul Matei Retaș și a colaborat cu diferite teatre din București. Şi este un profesor de magie cu acte în regulă: adică are propria școală de magie, iar printre elevii săi se numără Mihai Dinvale, Claudiu Bleonț, Vlad Logigan sau Vlad Ivanov.

Terapie de relaxare prin dans? Da, căci ne vom bucura de sesiunile de streetdance în aer liber, în lumina apusului, pe 25 iulie, 6 și 15 august.

Iar o seară de vară perfectă este alături de prieteni, la un pahar de vin bun şi la poveşti. Grand Combo ne-a pregătit, de altfel, împreună cu Vinul.ro, şi două sesiuni de degustare de vin: pe 14 august, când în prim-plan vor fi producțiile românești de colecție; respectiv pe 27 august, când vedetele vor fi vinurile cu specific american.

Acestea fiind spuse, haide să declarăm deschisă distracţia estivală bucureşteană, sub steagul United States of Fun – patria serilor pline de amuzament, la Grand Combo, în Băneasa City! See U there!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *