Gallery

Sărutul sănătos al soarelui pe pielea ta

Astăzi îţi propun un dicţionar estival. Scurt, la obiect şi benefic pentru protecţia solară a pielii tale, zi de vară până-n seară!

SPF
– factor de protecţie solară împotriva radiaţiilor solare UVA şi UVB.
Trebuie să fie minim 30 (eu, una, prefer mereu 50+). O cremă de protecţie cu SPF îţi recomand să o ai alături de tine oricând, indiferent de anotimp şi locul unde mergi (la plajă, în apa mării, la piscină, la munte ori la plimbare în parc).

AA&SC
Iată că, vara aceasta, expertiza laboratoarelor Babor ne pune la dispoziţie, împreună, îngrijirea Anti-Aging şi o tehnologie avansată Sun Care. Prin gama sa de produse anti-îmbătrânire cu protecţie solară inclusă.

SPC
– Skin Protection Complex.

Un complex inteligent, prezent în toate produsele din gama Babor Anti-Aging Sun Protect, care protejează eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui: îmbătrânire prematură a pielii, riduri, pete hiperpigmentare, arsuri ori afecţiuni dermatologice.

UVA – UVB
Filtrele UVA protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii, iar cele UVB blocheaza razele care provoacă arsuri si pete. Complexul anti-îmbătrânire Babor protejeaza suplimentar ADN-ul celulor pielii. Şi, în plus, contine o capsula inteligenta pe bază de Vitamina E si C, care se activeaza în momentul expunerii la soare.

BABOR ANTI-AGING SUN CARE
Ce îţi recomand din noua gamă Babor anti-îmbătrânire şi cu protecţie solară încorporată?
Loţiunea Solară Babor Anti-Aging Sun Care SPF50, ideală chiar şi pentru pielea extrem de sensibilă şi intolerantă, cum este cea foarte albă sau pielea copiilor şi bebeluşilor.

Crema solară Babor Anti-Aging Sun Care SPF30, pentru pielea deja bronzată şi pentru expunerea moderată, doar dimineaţa sau seara.

Şi, de purtat după tine oriunde în geantă, alături de rujul preferat, Stick-ul Babor Anti-Aging Sun Care cu SPF50 – uşor de aplicat oriunde şi oricând, chiar şi pe stradă. Şi care protejează şi zonelele cele mai sensibile şi mai expuse (frunte, nas, buze), datorită texturii speciale, uşor uleioase, cu un complex de ulei de ricin, nuci de Macadamia, tarte, portocale amare.

Ca şi fondul de ten cremos Babor Sun Make Up SPF50, pe bază de filtre şi uleiuri naturale, pentru o îngrijire naturală întreaga zi. Veştile bune continuă, căci fondul de ten este disponibil în două nuanţe: light sau medium, pentru a ţi-l putea alege pe cel perfect potrivit pentru nuanţa tenului tău.

SSS
– Sărutul sănătos al soarelui.

Căci da, printr-o protecţie inteligentă şi eficientă, şi pielea ta se poate bucura de zilele însorite de vacanţă! Pentru un bronz sănătos şi frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *