Gallery

Sarbatoreste Ziua Internationala a Dansului prin dans

Pe 29 aprilie se serbeaza, an de an, inca din 1982, Ziua Internationala a Dansului. O zi frumoasa, tonica, plina de viata!
Şi plina de stiluri savuroase de dans, precum Tango, Rumba și Salsa – cele mai iubite în studioul de dans Arthur Murray București, dupa 2 ani de prezență în România.

Iar aprilie este un dublu motiv de sarbatoare pentru Studioul de dans Arthur Murray din București – franciza a celei mai mari rețele de școli de dans din lume – căci în aprilie a împlinit 2 ani de la deschiderea oficială în România!

Cele mai iubite stiluri de dans
În primii 2 ani de prezență în București, cele mai iubite stiluri de dans de societate de către adulții amatori care își doresc să urmeze cursuri de dans au fost Tango, Rumba și Salsa.
Vals, Cha-Cha și Rock-n-roll sunt dansurile care urmează în topul preferințelor celor peste 1000 persoane care au participat la lecții de dans în studioul Arhur Murray situat în zona Herăstrău din Capitală, de la deschidere și până în prezent.
Cele mai populare „motive” pentru a dansa: în căutarea relaxării
Eliminarea stresului, tonifierea și dorința de a petrece timp într-o activitate fizică plăcută și relaxantă sunt cele mai întâlnite motivații care îi fac pe adulții din București să pășească pe ringul de dans al școlii Arthur Murray.

„Viteza cu care dansul elimină stresul acumulat în viața de zi cu zi și beneficiile sale fizice și psihice imediate sunt principalele motive pentru care studenții vin la dans inițial. După aceea, aceștia descoperă o mulțime de alte beneficii. Posibilitatea de socializare cu persoane cu preocupari similare, buna dispoziție sau distracția, datorate sistemului unic de predare din rețeaua Arthur Murray, precum și atmosfera deosebit de plăcută și întotdeauna pozitivă din studio sunt motivele pentru care studenții revin la lecțiile private, cele de grup și bineînțeles la petrecerile organizate frecvent” declară Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray București.

Socializarea și distracția în pași de dans
În cei 2 ani de la deschiderea școlii de dans Arthur Murray din București, au fost organizate peste 200 de petreceri și evenimente cu dans, pentru socializare între studenți și bună dispoziție. Petrecerile tematice și evenimentele frecvente cu dans pentru amatori sunt ocazii ideale pentru a întâlni persoane noi.

„Suntem singura școală de dans din București care pune accentul pe organizarea evenimentelor de dans premium pentru amatori. Petrecerile tematice și evenimentele organizate în cadrul școlii, în locații externe sau internațional reunesc persoane care au descoperit prin dans o modalitate nouă de a-și petrecere timpul liber și de a face networking de calitate” adaugă Cristina Ardelean.
Socializarea și petrecerea timpului liber într-o manieră distractivă, dar care să implice mișcare, sunt beneficiile cele mai căutate și la nivel mondial în cadrul rețelei de peste 280 de școli de dans Arthur Murray.

###
Despre Arthur Murray
A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.
Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *