Gallery

S-au copt ciresele!

Stiu, azi e 1 aprilie. Dar nu, nu e pacaleala! Chiar s-au copt ciresele si stau, bine-merci, in dulapiorul meu cu “bunatati”. Si miros atat de imbietor, incat iti vine, pur si simplu, sa le mananci.
Insa ciresele astea ale mele sunt altceva… Sunt speciale -speciale! Si sunt tocmai din Provence. De la L’Occitane en Provence!

Am senzatia ca L’Occitane a cules toate parfumurile provensale – din livezile de ciresi. Sau de pe campurile de lavanda. Ori din gradinile cu trandafiri.
Si le-a transpus intr-o serie de game delicios de aromate. Special pentru noi, toate cele indragostite de Provence.

“Cosuletul” meu delicat Cerisier Rouge, disponibil in magazinele L’Occitane en Provence, plin cu cirese coapte, aromate si voluptoase, contine:

Crema de maini Cerisier Rouge, 30 ml – crema “fondanta”, cu o textura care parca se topeste pe maini, lasandu-le fine si catifelate.

Lapte de corp Cerisier Rouge, 250ml – o crema ce-ti invaluie corpul intr-un smoothie aromat de cirese proaspete.

Gel de dus Cerisier Rouge, 250 ml – sau, ca sa fiu mai exacta, elixir din cirese, aromat si revigorant, ca o plimbare printr-o livada de ciresi infloriti.

Ei, bine, poate inca nu s-au copt de-a binelea ciresele. (de fapt, ca sa recunosc, de abia acum sunt ciresii in floare!).
Dar la mine, in dulapiorul cu creme, miroase a cirese coapte. Sunt fructele mele preferate, gustoase, cu aroma de vacanta, de zile de mai, de zambet si de soare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *