Quote

Ruj nou, pentru Valentin. Rujuri cochete, pentru Dragobete!

Nu știu dacă am fost eu vreodată prea mare fană a sărbătoririi iubirii la date fixe și programate, dar iată că anul acesta am fost surprinsă și flatată de un sol al lui Cupidon. Cum s-au petrecut lucrurile, mai exact? P[I s[ ]’I povestesc: între Sfântul Valentin și Dragobete am primit un cadou de la un misterios S., adresat mie, într-un superb pachet roșu, sub formă de trandafir înflăcărat. Iar în cutia sub formă de trandafir am descoperit… două rujuri absolut superbe, ca niște (sau pentru niște) săruturi memorabile. Ambele rujuri semnate S. – Shiseido! Păi cum să îi rezist unui asemenea cuceritor misterios?!

VisionAiry Gel Lipstick
Un ruj rezistent cu acoperire mare, cu tehnologie inovatoare Triple Gel pentru o culoarea de impact.
Tehnologia revolutionara Triple Gel permite pigmentului din compozitia produsului sa se combine cu apa continuta si sa formeze straturi de pigment pe buze pentru o culoare intensa si o rezistenta mare de pana la 6 ore dar cu textura usoara. Acest ruj gliseaja usor si permite aplicarea unei culori intense. Disponibil in 28 de nuante inspirate de modernul oras Tokyo.

Tehnologia Triple Gel: ofera o experienta senzoriala, culoare reala fara a incarca textura buzelor.Texturile gel sunt foarte importante pentru piele deoarece se absorb rapid, confortabile pe piele si asigura maximum de beneficii acesteia.Aceste calitati sunt vizibile la noile produse prin pigment intens dar usor ca textura si care rezista.
Water Infused: Senzatie de racoare la aplicare.
Moisturizing ingredients: mentine buzele hidratate si asigura o textura fina acestora.

ModernMatte Powder Lipstick
Un ruj mat, cu acoperire mare, cu textura usoara, rezistent si hidratatant.

Aceasta formula care nu deshidrateaza, ofera culoare mata, acoperire mare dar care nu incarca si asigura un finish pudrat, fin.O compozitie de uleiuri si ceara care se topeste si transforma intr-o pulbere fina, ultra-subtire, usoara , in timp ce pigmentii sferici plutesc pe textura buzelor, corectand imperfectiunile.
Disponibil in 24 de nuante, inspirate din viata de noapte, vibranta, a orasului Tokyo, ofera rezistenta si precizie , culoare bogata si catifelata.

Partea cu unghi se trece pe suprafata buzei pentru control si precizie mare si care nu necesita un creion contur.
Ce ingrediente magice are?
Velvet Powders: asigura rezistenta de pana la 8 ore si finish mat.
Optical Brightening Pigments: Asigura culoare intense si vibranta.
Lighitweight Waxes and Oil: creaza un strat hidratant dar usor de culoare care pare a se topi pe buze.

Cu câteva săptămâni în urmă îți povesteam și despre nuanța superbă de corai din gama LacquerInk LipShine pe care am descoperit-o la Shiseido. Mmmmm, se pare că m-am îndrăgostit. Sau tocmai ce am o nouă dependență – de rujurile Shiseido. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *