Gallery

Roz Quartz si bleu Serenity

Anul acesta este o premieră… cromatică. Este primul an în care Pantone, cel care dă tonul în materie de culori, a ridicat la rang de “culoarea anului” nu una, ci două nuanţe diferite: Quartz si Serenity.

Rozul cuart si bleul de cer senin sunt cele doua culori Pantone ale lui 2016 – doua pasteluri primavaratice, eterice, pe care eu, una, nu cred ca le-am mai purtat vreodata combinate intre ele. Până anul acesta! Când tonurile calde de roz şi cele reci de albastru, asociate inedit, mi-au creat deja dependenţă, de câteva săptămâni încoace.
Purtandu-le împreună am instantaneu senzatia de echilibru si o stare zen, de liniste si pace. Serenity în pink and light blue.

Iata cateva combinatii şi recomandări cool & trendy

culorile anului  2016 - roz quartz si bleu serenity - în ţinute Takko

culorile anului 2016 – roz quartz si bleu serenity – în ţinute Takko

Diane Marie - colectia de pantofi de primava 2016

Diane Marie – colectia de pantofi de primava 2016

DIANE MARIE SHOES
Luna asta am avut ocazia şi deosebita plăcere să ajung în culisele unui atelier de încălţăminte hand-made, unde am aruncat un ochi plin de curiozitate, nerăbrade şi dragoste pentru pantofi.
O privire indiscretă… asupra colecţiei de primăvară 2016, înainte ca noutăţile Diane Marie să fie deja în magazine. Mai exact, chiar în clipele în care erau încă în producţie, în atelier.
Promit însă să revin, săptămâna viitoare, cu detalii despre noua colecţie – care s-a lansat ieri şi pe care o putem admira deja în magazinele Diane Marie.

TAKKO HIGHLIGHTS
În ceea ce priveşte cele câteva piese vestimentare de mai sus, ele sunt inspirate de noua colectie de primavara-vara 2016 de la Takko.
Tricou alb cu mânecă lungă şi imprimeu; o cămaşă în carouri; fustă de jeans; un colier opulent sau o brăţară din mărgele – tot atâtea item-uri care nu se demodează și care se pot asorta, indiferent de locul sau ocazia cu care le porţi.

Sfatul meu? Nu copia stilul altcuiva, ci doar inspiră-te de la persoane care îţi atrag privirile! În rest, lasă-ţi imaginaţia să zboare atunci când îţi alegi ţinutele. Vor fi unicate şi te vor reprezenta cel mai bine. Singurul must: poartă şi un element în culorile pastelate ale anului 😉 Be cool, be trendy, be…serene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *