Gallery

Romanian Designers in All Boutique

La inceput calduros de martie, Allboutique.ro a lansat colecțiile speciale pentru sezonul primavara-vara 2016 printr-un eveniment in spatiul casual si relaxat al mazazinului la Tudor Tailor, de pe Calea Floreasca.

DESPRE ALL BOUTIQUE
Allboutique.ro este locul în care cumpărătorii se întâlnesc cu producători locali ce produc de serii mici sau de ediții limitate. Designeri extrem de talentați, aflati la început de drum si in plina afirmare si carora, iata, acum avem ocazia sa le admiram creatiile prin magazinul online allboutique.ro
Colecțiile de primavara vara 2016 propun obiecte vestimentare la modă, dar și piese clasice.

descopera mai multe creatii ale designerilor romani pe allboutique.ro

descopera mai multe creatii ale designerilor romani pe allboutique.ro

ME, MYSELF AND I
Colecția Me, Myself and I este dedicată femeilor de succes, ce își doresc un look office diferit, cu un touch urban, gata să atragă privirile tuturor. Din colecție nu lipsesc rochiile cămașă în tonuri deschise sau rochiile negre, clasice, cu croieli și texturi fine.

LA POESIE D’HARMONIE
Geometria florilor de primăvară se regăsește în această colecție extrem de curajoasă și în tendințe. Mânecile clopot și tonurile de culori magnifice vin împreună pentru a crea un look special, în timp ce bluzele navy Poelle adaugă un ton de feminitate.

THE WORLD IS NOT ENOUGH
Dedicată nopților fermecătoare ale sezonului cald, colecția The World Is Not Enough conferă acel look feeric chic, extrem de feminin și misterios. Rochiile cu mâneci cu volane largi, imprimeurile ce amintesc de picturile suprarealiste, decolteurile rotunde și fustele ușor evazate vor transforma un outfit banal într-unul de poveste.

Definite prin unicitate și exclusivitate, urmărind cu rigurozitate sloganul brandului: “Pledoarie pentru produsul autentic românesc”, piesele vestimentare All Boutique pe care le-am admirat la prezentarea de zilele trecute ofera o experiență unică femeilor care vor să adopte un stil vestimentar original, diferit, plin de personalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *