Quote

Rock your Look with Ellie Goulding

#Cine este Ellie Goulding
Cântăreaţa şi compozitoarea britanică Ellie Goulding este una dintre cele mai de succes artiste-soliste din lume şi este unul dintre puţinele staruri care-şi compun singure cântecele, stăpânind totodată perfect instrumente precum chitara, tobele şi clapele. A ajuns în fruntea clasamentelor, aducându-şi contribuţia la coloana sonoră a filmului de mare succes “50 Shades of Grey”, fiind considerată din acel moment una dintre cele mai de success artiste solo britanice ale deceniului trecut. Cu Star Collection, prima ei colecţie de pantofi împreună cu DEICHMANN fascineaza acum, în România, din 15 martie 2017 şi lumea modei la încălţăminte.

Cântăreaţa şi compozitoarea Ellie Goulding nu convinge doar prin vocea ei impresionantă, ci şi prin stilul ei insolit. Anul acesta îşi dovedeşte flerul pentru noile tendinţe, prin alegerea unui colecţii ample de pantofi pentru DEICHMANN.

“Pentru mine, pantofii indică starea sufletească pe care o ai. Lansarea propriei mele colecţii îmi dă posibilitatea să îmi exprim propriul stil. Colecţia mea cuprinde pantofi pentru orice ocazie – chiar nu mă pot decide dacă prefer să port pantofi cu toc înalt sau cu talpă joasă – tot timpul îi schimb”, a spus Ellie Goulding.

#Rock your Look!
Sneakers, sandale etno, pantofi cu toc înalt, Wedges, espadrille sau Mules – întreaga colecţie “Ellie Goulding for DEICHMANN” se află sub sloganul “Rock your Look”. Culorile, croiala extravagantă, finisările individuale sau niturile în stil rock conferă modelelor “acel ceva”.
Preţurile produselor Deichmann din noua colecție sunt cuprinse între 119 și 179 lei.

Campania de promovare a fost pusă în scenă la Londra de renumitul fotograf Louie Banks, de coafură s-a ocupat Cher Coulter, care a colaborat înainte cu staruri precum Rosie Huntington-Whitley, Kirsten Dunst sau Demi Moore. Regizorul spotului TV realizat nu a fost altul decât Emil Nava, cunoscut datorită realizării videoclipurilor pentru Rihanna, Selena Gomez, Calvin Harris sau Ne-Yo.

Colecţia “Ellie Goulding for DEICHMANN” este disponibilă în filialele din România şi în magazinul online pe www.deichmann.com, începând cu 15 martie 2017. În total, colecţia se află în oferta magazinelor şi magazinelor online din 21 de ţări europene ale grupului DEICHMANN.

Deichmann – cu sediul in Essen (Germania) – a fost infiintata in 1913 si este detinuta in totalitate de familia fondatoare. Compania este lider de piata in comertul european de incaltaminte cu amanuntul, avand peste 37.300 de angajati in intreaga lume. Sub numele DEICHMANN, compania opereaza magazine in Germania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croatia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Ceha, Turcia si Ungaria. De asemenea, grupul este reprezentat in Elvetia (Dosenbach / Ochsner / Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), in Statele Unite ale Americii (Rack Room Shoes/Off Broadway). In Germania, Roland SE, de asemenea, face parte din grupul de companii. Cu MyShoes SE, compania este reprezentata in Germania, Austria si Elvetia.

One thought on “Rock your Look with Ellie Goulding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *