Gallery

Ritm de primăvară, în doi!

La început însorit de primăvară, simţind deja în aer promisiunea vacanţelor, a zilelor lungi de relaxare şi a nopţilor lungi de distracţie, am descoperit care este cel mai nou ritm al sezonului:
Un ritm alert, cu personalitate, plin de arome.
Un ritm care se simte în doi.
Ritmul muzicianului britanic George Barnett, cel care a insiprat noua colectie Brit Rhythm de la Burberry.
Două parfumuri For Her and For Him, inspirate de energia si anticiparea oferite de muzica live!

De altfel, muzica sta la baza tuturor activitatilor globale Burberry –de la defilari, evenimente si coloana sonora a platformei brandului dedicata talentelor debutante, Burberry Acoustic.
Cei doi protagonişti ai campaniei poarta o geaca iconica de piele din colectia Burberry Brit. In culise, arzator si intim, se creează legatura intensa, energia si adrenalina, ce vine dupa finalul unui concert de muzica live.

GET THE BEAUTY LOOK
Creat de Consultantul Artistic de Burberry Make-up Wendy Rowe, look-ul de beauty din campania Brit Rhythm aduce sub lumina reflectoarelor ochii, bine definiti cu ajutorul Burberry Effortless Liquid Eyeliner si Burberry Effortless Eyebrow Definer.
Pielea radiaza si are tonuri calde, datorita unei straluciri subtile date de Burberry Fresh Glow BB Cream.
Iar buzele raman nude si minimalist,e cu o atingere naturală de Burberry Lip Mist in Trench Kiss No.211.

Iată şi un tutorial, pentru inspiraţie, când simţi nevoia de un look extrem de natural şi plin de clasă:

RITM, MUZICĂ ŞI AROME PENTRU EA:
Burberry Brit Rhythm For Woman–Apa de Toaleta Florala,
având-o ca imagine pe celebra actrita si fotomodel britanic Suki Waterhouse.

Brit Rhythm for Women combina feminitatea puternica si o latura rock and roll intr-o aroma pudrat florala. Noua Apa de Toaleta Florala este senzuala, florala cu o intorsatura fructata neasteptata. Note proaspete de top de fructe delicioase, lamaie siciliana si portocala se deschid pentru o nota de mijloc intoxicanta de iasomie egipteana, floare de lotus si liliac inrourat. Notele de baza de lemn ambrat, lemn uscat si mosc confera un final arzator.
Roz este culoare şi cuvântul definitorii: Sticla Brit Rhythm, Apa de toaleta Florala are tonuri de roz delicat, cu lichidul roz si un ambalaj de un roz metalic delicat.

RITMURI MASCULINE:
Burberry Brit Rhythm For Men–Apa de Toaleta Intensa

O varianta intensificata a lui Brit Rhythm For Men, Apa de Toaleta Intensa are un miros senzual cu un acord masculin de piele. Notele condimentate de pelin, seminte de chimen si ulei de piper se amesteca cu o puternica inima de ambra, piele si patchouli. Notele de baza sunt un amestec de cashmeran, lemn de guaiac si boabe de tonka.
O Sticlă cu personalitate, fumurie, lacuita pe interior cu argintiu, evidentiaza texturi contrastante, care oglindesc neasteptatul miros.

GAMA cuprinde Brit Rhythm For Women – Floral Eau De Toilette 90ml şi Brit Rhythm For Women – Floral Eau De Toilette 50ml.
Respectiv Brit Rhythm For Men – Eau De Toilette Intense 90ml şi Brit Rhythm For Men – Eau De Toilette Intense 50ml

Descoperă şi tu parfumurile în magazinele de specialitate! Iar campania o poţi viziona pe Facebook, Twitter, YouTube, Youku, Google+ Pinterest, Instagram si Burberry.com. Şi, apropo, o primăvară plină de ritm şi de culoare să ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *