Quote

Reversed. Hugo reversed!

#REVERSED
Obiceiuri inversate. Îmbrățișează neașteptatul. Îndrăznește și dă-ti rutina peste cap.
HUGO prezinta Reversed; antidotul la previzibilitate. Provocând să te exprimi și să îți asumi riscuri, HUGO te invită să descoperi mai multe. Să înțelegi că nu există o foaie de parcurs pentru viață.

#HERE&NOW
Deci, fă ce vrei să faci. Astăzi!
Într-un nou film digital stabilit în coloana sonoră a muzicii franceze de muzică electronică franceză JUSTICE, HUGO Reversed reprezintă posibilitățile deschise pentru tine când te hotărăști să dai lucrurilor o alta directie. Pentru a directiona viața asa cum iti doresti. Fie că e vorba de aptitudinile unui DJ sau de miscari in parcul de skateing. Descoperind un talent ascuns. Luând o nouă pasiune. Pentru că nu îți vei aminti când ai spus nu, mulțumesc unei invitații interesante.
Sau ai decis să faci același lucru pe care îl faci întotdeauna.
Dar întotdeauna îți vei aminti (cu drag) de vremurile când ai spus da; când ai întâlnit oameni noi, ai descoperit noi posibilități și ai avut amintiri de neuitat. Este timpul să mergi în afara zonei de confort.
Pentru a-ți defini viața prin propriile reguli.
Pentru tine, singur.
#YourTimeIsNow.

JUST REVERSE IT!
Noul parfum HUGO Reversed te încurajează să privești lucrurile cu susul în jos, inversarea aromei clasice Hugo cu cea proaspata si energica a Hugo Reversed. HUGO Revesed se deschide cu o explozie de energizante Bergamota de Calabria care aprinde vigilenta, in timp ce Grapefruitul zemos ofera o energie răcoritoare care te provoacă să-ți consumi ziua într-o maniera diferita.

Inima parfumului de lemn scufundat in grapfruit – combinat cu esența de Rosmarin pentru a vă încuraja să indrazniti. La bază, răcoritorul Vetiver Haitian conduce masculinitatea urbană a parfumului. Reprezentând posibilitățile disponibile, acesta te inspiră și îți pune la dispoziție încrederea de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Ambalajul HUGO Reversed este realizat cu un design minimalist elegant, iconic – se mentine de 20 de ani – și împărtășește același logo inversat cu colecțiile de modă.
Acesta reflectă indicii asupra stilului urban din hainele lui HUGO, servesc de asemenea ca un memento estetic: îmbrățișează necunoscutul.
Este timpul sa-ți schimbi perspectiva. Ce mai astepți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *