Gallery

Relaxare în timp de dormi

Știi să alegi salteaua ideală pentru tine, care să te ajute să te relaxezi și să te odihnești perfect, întreaga noapte? M-am interesat și am aflat că există două noi și inovative soluții salvatoare, pentru un somn liniștit, de multe stele!

# Morfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele
Într-o epocă a vitezei, în care zilele par mai scurte de 24 de ore şi în care ne înscriem în acest ”maraton” zilnic, calitatea somnului este un lucru definitoriu pentru starea noastră de bine. Pentru acest lucru, Morfeus a creat un concept premium şi exclusivist de saltea, bazat pe ultimele tehnologii şi tendinţe în domeniu şi care redefineşte confortul, transformând somnul într-o evadare relaxantă din cotidian.

O saltea premium pentru un confort premium
N-ai pleca din casă fără umbrelă şi nici n-ai practica vreun sport fără echipamentul potrivit, nu-i aşa? Confortul este important pentru noi, de aceea, şi când vine vorba de somn, trebuie să ne gândim la acest lucru. Salteaua este baza unui somn de calitate, lucru confirmat de numeroase studii. Şi cum ne petrecem trei sferturi din viaţă în pat, salteaua devine şi cel mai important loc în care ne consumăm timpul.

Durerile de spate sau de gât după un somn pe o saltea inconfortabilă sunt dovezi clare că lipsa unei saltele confortabile îţi afectează nu doar noaptea, ci şi ziua. De aceea, saltelele de la Morfeus sunt soluţia pentru un somn odihnitor, care să-ţi încarce bateriile.

Salteaua Regal restabileşte conceptul de confort, aducându-l la un nivel de înaltă clasă, fiind rezultatul multor cercetări specializate care au avut ca principal obiectiv crearea unui produs ergonomic, care să te convingă de la prima testare.

Fiind o saltea premium, Regal are o duritate B Firm (medie-înaltă) şi o structură „Multi-Pixel Pocket Springs”, compusă din arcuri împachetate, de înălţimi diferite, unele mai înalte şi mai moi, altele mai scurte şi mai rigide, pentru susţinerea şi stabilizarea corpului în orice poziţie pe parcursul somnului. Pentru un confort superior, salteaua Regal este acoperită cu o husă Top Gelmemory Breeze 3D, care este detaşabilă şi care impresionează prin finisajele luxury. Mai mult, planurile saltelei (superior şi inferior) sunt detaşabile şi lavabile în apă la 30° C.

O saltea Morfeus nu este la fel ca orice altă saltea
Fiecare om este diferit şi pentru fiecare ideea de confort este diferită. De aceea, produsele Morfeus sunt unice şi concepute pentru a oferi diferite grade de confort pentru a se adapta la nevoile individuale de dormit.

Morfeus – soluţia pentru un somn de vis
Fondat în 1962, Morfeus se bazează pe vaste cunoştinţe şi pe experienţă, susţinute de cele mai importante institute în domeniul ergonomiei şi cercetării somnului, de laboratoare de testare şi de importanţi designeri, cu renume internaţional. Toate acestea le permit celor de la Morfeus să creeze saltele, perne şi sisteme de dormit cu materiale, tehnologii şi modele de ultimă oră.
Mai mult, în 2007, a lansat Proiectul “Design Mattress Morfeus”, unde cei mai buni designeri din lume se întrec în a concepe şi proiecta produse inovatoare, creând o continuitate profundă în tehnică şi design.
Bucură-te de confortul unui rege şi alege salteaua Regal de la Morfeus!

# Salteaua Pikolin – Confort de 5 stele pentru un somn odihnitor
Cand ai dormit ultima data ca un prunc? Se compara cu ceva acea senzatie in care te deconectezi complet si-ti lasi mintea sa se odihneasca, iar corpul sa se relaxeze? Pentru acel moment al zilei, in care somnul e ca o vacanta de 5 stele, ai nevoie de o saltea de 5 stele, asa cum e salteaua din colectia *****hotel Pikolin de la Salterra.

Salterra, prin saltelele *****hotel Pikolin, iti aduce mai aproape confortul personalizat, rezultat al multor ani de cercetare si inovație. La Pikolin, tehnologiile avansate de productie se combina cu materialele de ultima generatie pentru a realiza acele saltele unice, care-ti dau posibilitatea sa te bucuri nu doar de un somn odihnitor, ci si de o experienta autentica de confort pe care o poti regasi doar intr-o vacanta de 5 stele. Chiar daca nu poti aduce aerul si atmosfera de vacanta in casa ta, cu ajutorul Salterra poti aduce acum un element la fel de important pentru odihna ta: salteaua Pikolin.

Stiinta somnului odihnitor
Studiile arata faptul ca somnul de calitate ajuta memoria, induce buna dispozitie, intareste sistemul imunitar si sustine o buna functionare a inimii si a sistemului circulator. Alte cercetari, sustinute de numerosi medici, confirma faptul ca salteaua are cel mai mare impact asupra calitatii somnului. Dar si fara studii, simtim cat de important e sa dormim suficient incat sa ne simtim odihniti, dar mai ales, sa dormim confortabil.

Alege o saltea potrivita tie
Atunci cand o saltea ni se pare inconfortabila, poate avea de-a face cu vasele de sange fine de sub piele, numite capilare. Daca salteaua este necorespunzatoare si incerci sa dormi intr-o pozitie a corpului nepotrivita, greutatea corpului reduce fluxul de sange care trece prin capilare, iar acest lucru face ca senzorii de durere si celulele nervoase sa transmita un mesaj creierului pentru a schimba pozitia corpului. De aceea simti nevoia sa te intorci de pe o parte pe alta pentru a-ti gasi pozitia confortabila.

O saltea potrivita e o saltea care reduce punctele de presiune si ofera o sustinere adecvata a corpului, pentru a-ti oferi un somn odihnitor. Insa alegerea saltelei este extrem de personala. Asa cum crema pentru fata trebuie aleasa in functie de particularitatile pielii, salteaua trebuie aleasa in functie de ce crede corpul tau ca inseamna confortabil. Stiinta nu a reusit sa creeze o saltea care sa fie considerata perfecta pentru toata lumea, de aceea Salterra a ales cele mai noi tehnologii si tendinte in domeniu pentru a crea o colectie de saltele in care fiecare persoana sa-si regaseasca confortul de 5 stele: saltelele *****hotel Pikolin.

Salteaua Pikolin – Tehnologii moderne pentru un confort de 5 stele.
Gandite pentru hotelurile de lux si alese de cele mai faimoase hoteluri europene, saltelele din colectia*****hotel Pikolin sunt reteta somnului sublim si o dovada clara a faptului ca poti folosi stiinta in crearea unui obiect ce are efect aproape terapeutic.

Confort maxim, mentinerea coloanei vertebrale in pozitie corecta, durabilitate si protectie impotriva alergiilor provocate de substantele care, de regula, se acumulau in saltea – sunt beneficiile oferite de saltelele Pikolin, de care tu poti profita acum.
Alege salteaua Pikolin si dormi ca intr-o vacanta de 5 stele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *