Gallery

Reduceri la Deichmann!

Iubitoare de pantofi din toate orasele, uniti-va! Până pe 28 august, Deichmann a decretat libertate la shopping şi distracţie! Locul ispitelor verii este chiar la tine acasă, caci renumita Colecţie 5th Avenue de la Deichmann este disponibilă la preţuri irezistibile, toata luna august!

Pantofi, sandale, balerini… niciodată o femeie nu are destui pantofi, nu-i asa?! Tocmai de aceea nu lăsa nimic să te opreasca atunci când ai găsit perechea pe care o căutai de mult. Mai ales daca… este si la reduceri!

Plus ca, in luna august, printre vacanţe şi răsfăţul zilelor cu soare, ne bucurăm şi de ultimele reduceri menite să facă loc pe rafturi colecţiei de toamnă – iarnă 2016 – 2017.
Celebra Colecţie 5thAvenue este acum mult mai accesibilă, aşteptându-te la preţuri de nerefuzat. Din piele în diverse culori, colecţia de sandale şi sandalette 5th Avenue cu platformă străluceşte pe rafturi la preţuri care îţi captează atenţia din prima clipă. Până pe 28 august, în toate magazinele Deichmann din ţară, te aşteaptă o serie de oferte menite să-ţi întregească dressing-ul cu sandale elegante, genţi, papuci, sandale cu platformă, balerini şi slippers.
Alege dintre sandale portocalii din piele, 5th Avenue, Sandalette 5th Avenue, Sandale 5th Avenue albastre din piele, cu talpă ortopedică – oricare model cu doar 111 lei în loc de 159 de lei!

Profită de campania de reduceri din magazinele Deichmann din toata tara şi răsfaţă-te cu cele mai căutate sandale ale verii.
Ultimele săptămâni de vară merită să fie sărbătorite cu o ultimă sesiune de shopping la Deichmann, pentru că iubim pantofii! Cumpară o pereche aflată la reduceri şi pentru a doua pereche redusă achiziţionată, vei primi o reducere de 50%. Mai mult decât atât, dacă vrei să-ţi completezi colecţia de vară cu 3 perechi Deichmann, la achiziţionarea a 2 perechi de încălţăminte ce beneficiază de reducere, pe a treia o primeşti gratuit. Iubitoarele de pantofi nu ar avea ce să-şi dorească mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *