Gallery

Red Head Evidence – 5 trucuri pentru un par protejat si stralucitor

Am un secret sa iti spun: atat de dor mi s-a facut de par lung, incat nu doar ca m-am decis sa il las sa mai creasca, dupa atatia ani in care l-am tuns foarte chic si scurt. Ba chiar, in ultima vreme, am inceput sa il indrept – doar-doar va parea si el mai lung!

Florenta, hair-stylist-ul meu de la Evidence Beauty Salon, care deja imi cunoaste bine parul si preferintele, mi-a realizat cateva coafuri extrem de creative pe parul meu rosu de foc:
De la perciunii intinsi extrem de bine cu placa, pana la par intins cu peria si cateva bucle facute cu ondulatorul sau la cateva suvite creponate cu placa speciala.
Tot de la ea am împrumutat si cateva trucuri si am invatat cum să imi protejez parul si sa ii pastrez stralucirea. In ciuda faptului ca ne-am tot jucat cu diverse device-uri pentru coafat, care, oricât de performante ar fi, tot agresează puţin părul prin căldura extremă.

sfaturile hair stylistului pentru un par superb, sanatos si stralucitor

sfaturile hair stylistului pentru un par superb, sanatos si stralucitor

HAIR STYLIST TIPS & TRICS PENTRU UN PAR LUCIOS SI SANATOS IN TIMPUL COAFARII CU PLACA
Iata sfaturile de 5***** ale hair-stylist-ului, utile pentru a păstra o culoare vie şi un păr sănătos:

* Inainte de a începe să iti întinzi parul cu placa sau cu peria rotativă, aplica neapărat si din belsug, pe lungimi, un produs de protecţie termică de calitate. Eu folosesc de ceva timp un produs profesional: Kérastase Ciment Thermique, pentru a evita mătuirea şi arderea firului de păr.

* De fiecare dată când simţi nevoia, aplică o mască- tratament pentru hidratare. Florenta mi-a recomandat masca pretioasa pentru hidratare din gama de lux Kérastase Elixir Ultime cu Oleo Complex.

* Pentru a culoare intensă şi extrem de luminoasă, aplică la fiecare vopsire o fiolă booster de culoare si lumina Kérastase . Îţi garantez că iti va aduce câteva raze de soare în păr si va pastra culoare vie, mult mai mult timp! 😉

* Iar după definitivarea coafurii pulverizează un luciu pentru par: Shimmer Delight de la Wella Professionals.
De abia acum este momentul sa folosesti si spray-ul fixativ, in niciun caz inainte de folosirea placii, pentru a nu suraincalzi si deteriora firul de par!
Daca vrei sa prelungesti durata de viata a coafurii, alege un produs mai puternic de fixare, cum este Wella Professionals Performance.

* La coafarea cu placa, alege numai placa de ceramica, de calitate, deoarece ea insasi iti va proteja parul, fara a il supraincalzi. Si alege suvite de grosime medie, coborand incet cu placa pe toata lungimea suvitei.

O primavara plina de stralucire si cu cate mai multe raze de soare prinse in par sa avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *