Gallery

Recomandări de cadouri speciale cu buget cool! (partea a II-a)

Îţi recomandam ieri câteva idei de cadouri excelente si de impact.
Pentru Sărbători, şi B.U. a rezervat o mulţime de suprize pentru tine şi de cadouri ingenioase pentru cei dragi ţie.
Şi a creat pachete cu preturi speciale, dedicate oricui este vesel în spirit şi tânăr în simţiri.
Căci fiecare pachet spune o poveste aparte. Şi caută o anumită stare de spirit pe care să o învăluie într-o stare de bine, parfumată!

Pachetul B.U. Wild.
Be Wild cu Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei. Sau Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei.
Ori Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei

B.U. Wild este parfumul celor care transformă provocările într-un stil de viaţă. Frumuseţea personalităţilor puternice şi dornice de aventură este redată de aroma intrigantă a nuferilor şi de notele verzi ce emană prospeţime şi energie.
Cu o inimă de trandafir şi iasomie, latura feminină a nonconformistelor este împletită cu spiritul liber al acestora. Garoafa şi căpşuna sugerează jovialitate şi completează ludic un parfum cu tradiţie. Notele de bază, santal şi mosc, transformă mireasma într-o aromă caldă şi prietenoasă, perfectă pentru zilele friguroase de iarnă.

Pachetele B.U. Heartbeat.
Nu trebuie decât să îl alegi pe cel mai potrivit pentru tine. cel pentru care simţi că inima îţi bate mai cu putere: Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei.
Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei.
Ori Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei

Căldura sărbătorilor de iarnă este transpusă în notele dulci ale parfumului Heartbeat.
Uşor vanilat şi pudrat, acesta este compania perfectă pentru zilele reci ale noului anotimp, pe care le face mai prietenoase. Mireasma notelor de vârf, bergamotă şi fructe de pădure, emană energia şi veselia străzilor cu târguri de Crăciun, iar inima de trandafir şi frezie duce cu gândul la momentele petrecute alături de cei dragi. Moscul, lemnul de santal şi vanilia au puterea magică de a îmbrăca albul zăpezii în file de poveste.

Pachetele B.U. Candy Love
te poţi îndrăgosti de oricare dintre Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei sau Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

Sărbătorile sunt poveştile colorate alături de cei dragi.
Candy Love este parfumul sentimentelor frumoase, împachetate în note de căpşună. Notele de vârf, de iasomie şi albăstrele, oferă parfumului atingeri elegante şi vesele.
Cu o bază de lemn de santal, praline şi vanilie, Candy Love este o reafirmare constantă a dragostei, iar în noul sezon acesta este secretul celor irezistibile.

Pachetele B.U. Trendy
Tu ce alegi? Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei?
Sau Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei?
Ambele sunt la fel de… trendy 😉

Căci B.U. Trendy este parfumul celor cu încredere în sine şi care cunosc puterea unui zâmbet.
Accentele de mandarină şi măr evidenţiază spiritul tânăr şi dinamic al nonconformistelor ce se bucură de fiecare clipă.
Latura artistică a acestora este evidenţiată prin notele de mijloc, liliac şi bujor, iar pasiunea pentru frumos se regăseşte în clasica mireasmă a trandafirului. Moscul şi lemnul de santal completează perfect amestecul de arome proaspete şi delicate.

B.U.! Be magic, be special! Pentru Sărbători speciale şi cadouri oferite şi primite din suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *