Quote

Reciclează hainele. Vinde-le pe Remix.com

Ce alt moment mai bun să faci ordine în dressing ca cel din prezent?
Primăvara aceasta este una atipică pentru toți oamenii de pe planetă, iar o mare parte din populația lumii observă schimbarea anotimpurilor numai prin ferestrele caselor lor.

Câți dintre noi nu ne-am dorit să avem mai mult timp pentru noi, să petrecem mai mult timp acasă, să stăm relaxați pe canapea, să ne uităm la filme și seriale, să citim, să gătim, sau să lucrăm de acasă? Acum avem timp să putem face toate aceste lucruri și să vedem partea bună din această situație nedorită.

Dar înainte de toate, cel mai important este să faci ordine prin casă, printre haine, pe birou etc. Te vei simți mult mai bine și vei avea o altă stare de spirit atunci când spațiul în care îți petreci timpul este curat, ordonat și aerisit.

Așadar, este un moment oportun să începi să faci ordine în dressing, la îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte. Fii sincer(ă) cu tine și păstrează doar articolele care îți plac și te reprezintă, care îți vin bine, care îți dau încredere și te fac să zâmbești atunci când le porți.
De ce să mai ții perechea de blugi care este cu două numere mai mici? Sau, poate, îți sunt mari, de când ai slăbit și faci sport?
Lucrurile pe care le-ai pus deoparte după ce ai făcut ordine în șifonier, le poți vinde către Remix prin serviciul “Vindeți către Remix”, și astfel reintroduci în circuit piese vestimentare de calitate și susții moda sustenabilă.

Tot ce ai de făcut este să comanzi un Remix Bag, să introduci în el hainele, pantofii și accesoriile noi sau aproape noi, care nu au nicio urmă de purtare, cu sau fără etichetă, dar care nu au defecte și sunt bine întreținute, și să le trimiți către Remix pentru a fi procesate. Articolele aprobate vor fi fotografiate, măsurate, li se va face o descriere și vor fi pregătite pentru vânzarea lor online, pe remixshop.com. După aceea vei primi un procent din prețul de vânzare, sumă ce poate fi transferată în contul tău bancar, cheltuită pe alte piese noi grozave din multitudinea de produse de pe remixshop.com, sau donată pentru o cauză nobilă către SOS Satele Copiilor România.

Însă să nu te aștepți ca sumele obținute prin serviciul “Vindeți către Remix” să te îmbogățească, scopul acestuia fiind acela de a descuraja supraproducția în industria modei și prelungirea vieții hainelor. Într-adevăr, dacă trimiți articole ale brandurilor de lux (în special cele cu etichete încă atașate) poți obține mai mulți bani, sau dacă trimiți mai multe genți și pantofi, deoarece aceste articole tind să se vândă mai repede și la un preț mai mare.

Recomandarea echipei Remix este să te asiguri că lucrurile pe care le trimiți sunt în trend și spectaculoase. Articolele de bază nu atrag privirea printre mii de alte produse, și de aceea au un ritm de vânzare mai lent. Află mai multe despre cum funcționează serviciul “Vindeți către Remix” și de pe Remix.com,

Prin lansarea acestui serviciu, Remix, unul dintre cele mai mari magazine online dedicate modei Outlet și Second Hand, oferă iubitorilor de fashion oportunitatea de a contribui activ la susținerea modei sustenabile și protejarea mediului î

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *