Gallery

Rebel cu cauza: #DieselDenim

Nu cred sa existe cineva care sa nu iubeasca – sincer si neconditionat – jeansii: gaselnita gaselnitelor, descoperirea cea revolutionara a modei anilor 50 si devenit, rapid, denimul nostru cel de toate zilele.

Diesel Denim

Diesel Denim

REBELI FARA CAUZA
Rebelii fara cauza ai filmelor anilor 50, cei doi mari neintelesi, Marilyn Monroe si James Dean, cat si personajele interpretate de ei poarta revolutionarii jeansi!
Spirite neîmblânzite. Aventurieri curajoşi.
Tocmai aceasta libertate, al cărei combustibil este dorinţa de a explora, este sursă de inspirație pentru colecţia Diesel primăvară-vară 2016.

Această atitudine wild este pusă în scenă prin look-uri îndrăzneţe, expresive şi memorabile, impregnate cu spiritul Diesel. Denimul renaşte, astfel, printr-o tentă sezonală distinctă, ce armonizează clasicul cu atitudinea edgy. În acest cadru, accesoriile reprezintă accente stilistice care schimbă regulile jocului.

DENIMUL CEL ALBASTRU
“Prin eliminarea surplusurilor am îmbogățit de fapt colecția, rafinând-o până la acea expresie pură marca Diesel. Este o atitudine individuală şi liberă care transformă ținutele, fie că vorbim de piese fashion sau tricouri cu printuri grafice şi care se imprimă şi asupra denimului. În colecţia de vară denimul străluceşte, deschizând orizonturile cu noi modele și tăieturi”, a afirmat Nicola Formichetti, directorul de creaţie Diesel.

Măiestria Diesel în materie de denim duce la crearea unei colecții consolidate. Noile croieli pentru denimul lejer, cu zone decolorate, pun în prim-plan noi siluete, dincolo de omniprezentele skinny.

BLUE JEANS FOR HER
O piesă de zi cu zi pentru vara aceasta, Reen, are un aspect boyfriend ce pune în valoare silueta, un tur uşor lăsat, croi drept pe picior, strâmt pe şolduri şi pe posterior.
Sandy-B, noul model ‘bootcut’, are talie înaltă super skinny, buzunare aplicate și un croi uşor evazat. Finisarea este realizată printr-un tratament manual ce durează 2 zile și presupune acțiuni de albire, rupere și reparare.
Modelul Kameron, inspirat din stilul șalvar specific anilor ‘90, este stilizat cu tiv ridicat până la gleznă. Esenţa denimului clasic de nuanță indigo este surprinsă în colecţia Blue Eyecons. Denimul albastru rafinat, procesat, include acum un model conic cu talie medie şi tratamente vintage.

Denimul super stretch şi flexibil al modelului Flixee, reprezintă noua generaţie de skinny jeans – în degrade, cu procesare de tip ‘stonewash’ şi finisare coated – evidențiază perfect contururile corpului, oferind în egală măsură o stare de confort.

BLUE JEANS FOR HIM
Lansată în toamnă, colecţia Chino combină atitudinea Diesel cu stilul preppy.
Cu tăieturi ‘carrot’ sau ‘slim’, designul relaxat utilizează materiale precum pânză de in şi bumbac, într-o paletă de tratamente cu alb şi albastru şi cu detalii specifice de tipul ‘rupt şi reparat’.

Jogg Jeans, inovatoarea poveste a denimului Diesel, consolidează și energizează colecţia cu procesări noi cu efecte bleached blue. Denimul super soft este mixat cu hibridul Jogg, la care se adaugă patch-uri rupte și reparate din denim pentru genunchi.

Let’s Denim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *