Gallery

Ready for the SUN

Dacă a trecut 1 mai, pentru mine e clar că s-a dat startul verii şi distracţiei! E timpul, deci, să ne bucurăm din plin de vremea frumoasă, de iarbă verde, de plaje, de distracţie, de soare, alături de familie și de prieteni.

Bronz? Da, şi bronz, dar cu moderaţie! Ai maaare grijă să fie un bronz sănătos, nu doar frumos! Şi pentru tine, şi pentru cei dragi ţie!
Eu chiar sunt cea mai mare adeptă a protecţiei solare maxime. Ştiu totul despre cum să obţii un bronz sănătos şi, mai ales, despre cum să te protejezi perfect împotriva efectelor nocive ale soarelui. Aşa că… ai mare încredere în mine, le ştiu pe toate… pe pielea mea (la propriu!) 😉

PROTECŢIE SOLARĂ DE LA ELMIPLANT
Ce îmi place la produsele Elmiplant SUN? Textura lor uşoară, non-grasă şi protecţia excelentă a pielii, datorită formulelor inovatoare şi ingredientelor 100% organice.
Dar haide să vedem noutăţile acestei veri:

De departe preferata mea – crema pe care o folosesc conştiincios şi fără de care, se ştie, chiar nu ies din casă: crema cu SPF50!
Elmiplant Cremă de faţă cu protecţie solară, SPF 50, 50ml – 18,75 lei.
Protecţie maximă cu spectru larg împotriva radiaţiilor UV nocive? Bifat!
Plus că este îmbogăţită cu extract de unt de shea 100% organic şi, mai ales, cu minunatul extract de bearberry. Anul acesta am aflat despre el şi despre faptul că ajută la prevenirea petelor pigmentare pe care expunerea îndelungată la soare ni le provoacă.
Pielea este protejată şi de vitamina E din compoziţia cremei și de complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, cu puternic efect antioxidant.
Ei, acum înţelegi de ce îmi place atât de mult, nu?!

Ce alte noutăţi Elmiplant mai avem?
elmiplant SUN, loţiuni cu protecţie solară, 200ml fiecare
Loţiunile elmiplant SUN cu SPF50 (27,34 lei), SPF30 (24,35 lei), SPF20 (23,44 lei) şi loţiunile-spray cu SPF15 (22,13 lei), SPF30 (25,39 lei)
.
Cu un sistem de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune şi cu unt de shea 100% organic, loţiunile hrănesc, hidratează şi protejează pielea împotriva razelor ultraviolete. Au la bază formule , un excelent emolient care hidratează şi protejează pielea de efectul dăunător al radiaţiilor solare.

Crema cu protecţie solară pentru faţă şi corp pentru copii, elmiplant SUN baby, SPF30, 75ml – 18,75 lei, îmbogăţită cu extract de bumbac 100% natural, ce acţionează asemenea unui balsam pentru pielea delicată a micuţilor. Acţioneză ca o peliculă protectoare foarte rezistentă la apă. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, împreună cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, au un puternic efect antioxidant, protejând eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui. Formula îmbogăţită cu agenţi antiiritanţi şi calmanţi.

Pentru că suntem diferite şi avem nevoi diferite, gama SUN oferă diverse variante de protecţie. Tuturor celor care îşi doresc un bronz rapid, dar sănătos:
elmiplant le-a pregătit uleiul pentru bronzare rapidă,SUN Tropical Escape, 150ml – protecţie scăzută, SPF6 – 15,49 lei şi protecţie medie, SPF15 – 19,79 lei.
Protejează pielea de efectele nocive ale soarelui, chiar în timp ce accelerează procesul de bronzare. O formulă şejeră şi un complex de uleiuri exotice din nuci de Brazilia, maracuja şi argan hidratează pielea, redă eleasticitatea şi previne îmbătrânirea prematură.

Şi, nu în ultimul rând, elmiplant SUN, loţiunile TAN & PROTECT – SPF20 (23,44 lei); SPF30 (24,35 lei), care asigură o bronzare treptată şi naturală, în timp ce pielea este protejată împotriva radiaţiilor solare. Complexul TAN-BOOST, bazat pe combinaţia unor activi naturali, accelerează procesul natural de bronzare şi îi prelungeşte durata.

Gama elmiplant SUN mai conţine:
Uleiurile elmiplant SUN îmbogăţite cu ingrediente naturale, precum uleiul de macadamia, pentru a asigura o bronzare rapidă şi o piele cu aspect sănătos:
uleiul spray pentru bronzare rapidă, 150ml (14,58 lei), cu SPF6, 150ml (15,49 lei), cu SPF10, 150ml (17,58 lei), cu SPF15, 150ml (19,79 lei) ori cu SPF30, 150ml (23,18 lei).

Şi Loţiuni elmiplant SUN după plajă: loţiune (200ml – 13,8 lei) sau loţiune-spray (200ml – 14,39 lei), ambele conţinând extract calmante de aloe vera şi extract de ceai verde 100% organic.

NIVEA & THE SUN

Vreau să menţionez şi o altă noutate a anului, de la NIVEA de data aceasta:
Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze cu SPF30, care accelerează procesul de bronzare, în mod natural! (34 lei, 200 ml)

O formula delicată, transparentă, rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare, datorită extractului natural de plante. Acesta stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural şi de lungă durată. Conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime.

Dar nu uita că şi cei mici şi pielea lor extrem de sensibilă necesită protecţie maximă!
NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50 (45,99 lei, 200ml) protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare. O emulsie albastră la aplicare, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care emulsia devine albă, trebuie reaplicată pe piele, pentru o maximă siguranță.

And… have fun & sun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *