Quote

Răsfăț dulce de Sfântul Valentin

Cadou rafinat de Sfântul Valentin

Cadou rafinat de Sfântul Valentin

ÎN CĂUTAREA CADOULUI PERFECT
Ești în căutarea surprizei perfecte pentru jumătatea ta? Regăsește răsfățul și delicatețea în cel mai inspirat cadou pentru aceste luni, fie ca este de Valentine`s Day, de 1 sau 8 martie sau de Paște: un buchet de flori care să o reprezinte și cea mai rafinată ciocolată belgiană. Ai o serie întreagă de ocazii în care vrei să îi suprinzi pe cei dragi arătându-le că te gândești la ei. De ce să nu te lași pe mâna ciocolateriei Leonidas – specialiștii în cadouri rafinate.

ZIUA BUNĂ SE CUNOAȘTE…. DE DIMINEAȚĂ PÂNĂ SEARA
Au trecut mai bine de 15 ani de când Jolyon M’Bei directorul firmei M’B Business, a adus Leonidas în România, chiar la Universitate, pe strada str. Doamnei, nr 27.
Locul în care iubitorii de ciocolată descoperă ce le place cu adevărat, își testează propriile simțuri, trăiesc experiențe inedite, iar configuratorul de ballotin îi ajută să aleagă ce li se potrivește, în funcție de dispoziție și de starea de spirit.
Și, pentru că la an nou se scriu povești noi, Leonidas Universitate își întâmpină clienții cu Leonidas Chocolates&Cafe – un nou concept în care îți poți începe ziua savurând o varietate de produse belgiene pe care le-am gustat chiar ieri de dimineață. Gaufre de Liege cu înghețată, consacrata ciocolata caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea și ceaiuri – cum ai putea să îți începi mai bine ziua dacă nu cu delicii din ciocolată fină?!

După ce ai descoperit o mulțime de texturi și gusturi rafinate, nu îți mai rămâne altceva de făcut decât să alegi cadoul potrivit pentru persoanele speciale din viața ta. Indiferent ce ai alege de la Leonidas, acesta este rezultatul unei expertize de peste 100 de ani a maeștrilor ciocolatieri belgieni.
Cum ai putea să dai vreodată greș cu pralinele de ciocolată, produsele de confiserie sau gourmet Leonidas, când celebra ciocolaterie este furnizorul oficial al Curții Regale Belgiene? Pentru ca tu să savurezi un gust desăvârșit și să oferi un cadou distins și impecabil, de peste un secol, specialiștii belgieni continuă să rafineze ciocolata pentru a ajunge aproape de perfecțiune.

UN CADOU DELICIOS
Leonidas reprezintă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru cadouri,
oferind o mare diversitate de praline și ambalaje elegante, dar și alte produse de lux complementare, de la șampania cu foiță de aur la vinuri franțuzești, cafea, ceaiuri, ciocolată calda, foie gras ori macarons.
În ciocolateria de pe strada Doamnei, dar și în magazinul online – www.leonidas-online.ro – poți alege din peste 100 de produse, obținând astfel cadoul potrivit pentru cei pe care îi iubești. Configuratorul de ballotin disponibil online pe www.leonidas-online.ro reprezintă modalitatea prin care poți alcătui mixul preferat, selectând pralină cu pralină, exact ca în magazin.
Nicicând nu a fost mai simplu să te răsfeți sau să dăruiești din suflet, arătând persoanelor dragi că te gândești la ele sau ca îți pasă. Iar din noiembrie 2016, aplicația Leonidas, disponibilă atât pe sistemul Android, cât și IOS, a devenit cea mai rapidă modalitate prin care pralinele preferate pot fi comandate de oriunde, urmând a fi livrate la birou sau acasă, prin serviciul de home delivery. Nu există vreo preferință sau stare de spirit care să nu-și găsească răspunsul în ciocolateria Leonidas – a specialiștilor în cadouri -, indiferent de modalitatea aleasă: magazinul de la Universitate, achiziția online sau aplicația pentru telefon.

ALEGE CIOCOLATA DE CALITATE – RĂSFĂȚ PENTRU SIMȚURI ȘI CORP!
Calitatea superioară, prospețimea, ingredientele de cea mai bună calitate, menținerea standardelor ridicate, folosirea untului de cacao în proportie de 100%
, dar și flexibilitatea față de clienți transformă Leonidas Universitate în tărâmul cadourilor ideale pentru orice ocazie, potrivite oricărui temperament sau gust. Preferatele celor dornici de experiențe senzoriale rafinate rămân, de mai bine de un deceniu, pralinele Manon Cafe și Gianduja.
În același timp însă și cele mai noi produse din portofoliu sunt îmbrățișate de iubitorii de ciocolată: nuga, biscuiți, calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel sau cele cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Oricând și de oriunde simți nevoia să te răsfeți sau să îi suprinzi pe cei dragi, în ciocolateria Leonidas găsești toate mijloacele necesare pentru un moment de o savoare sofisticată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *