Gallery

Răsfăţ de noiembrie

Privirile îmi stau ţintuite, leneşe, de câteva minute lungi, pe geam. Plouă infernal, monoton şi trist. E normal, doar e deja (aproape) noiembrie!
“Ştii ceva?”, mi-am zis, “Dacă eu singură nu fac ceva ca să mă înveselesc, clar o să pic în melancolia de toamnă!”
Da, tu şi numai tu trebuie să îţi găseşti sursele de înveselire.

Ştii despre ce vorbesc, nu?
Detaliile care îţi schimbă radical starea de spirit. Lucrurile mărunte, dar care te bucură prin frumuseţea şi simplitattea lor. Singurul copac de pe stradă încă învăluit de frunze arămii.
Sărutul de “bună dimineaţa” primit de la persoana iubită.
Umbrela roz cu buline albe, care deja îţi face ziua mai optimistă. Cafeaua cu aromă delicios de puternică. Un ruj roşu şi cald. Nişte ghetuţe trendy şi sexy…

Uite, de exemplu, câteva motive de bucurie şi zâmbet pe care le-am găsit astăzi, răsfoind catalogul cu noutăţile Oriflame:

PENTRU SEDUCĂTOARE:

Atemporală, de o seducţie plină de magnetism, apa de parfum Possess de la Oriflame (50 ml, 79.99 lei) captează întreaga ta senzualitatea provocatoare.
Plouă. E mohorât. Dar ce contează vremea? Îţi imaginezi ce călduri insuportabile erau în deşerturile Egiptului, când Cleopatra îl fermeca pe Marc Antoniu, aducându-l, cu armele seducţiei, la picioarele ei?
Ca şi tu să îl cucereşti pe bărbatul dorit, îşi trebuie o vrajă hipnotică a atracţiei, împletită cu notele irezistibile, exotice şi senzuale de ylangylang ale noului parfum Possess.

Pulverizează câteva picături pe încheietură. Apoi pune-ţi o brăţară statement, aşa cum este brăţara Possess de Oriflame, 29.99 lei. Inspirată de sticla noii ape de parfum Possess, cu lănţişoare aurii împletite.

Şi ia după tine sticluţa de parfum (secretul tău magic), în plicul Possess de la Oriflame (54.99 lei).
Un accesoriu elegant şi rafinat, de seară, din imitaţie de piele de şarpe şi cu detalii realizate din lănţişoare metalice împletite, de culoarea aurului vechi.

PENTRU COPILUL DIN TINE:

Dacă nu eşti într-o dispoziţie seducătoare, ci vrei să îţi petreci câteva momentele nostalgice si de reflexie, alege aromele copilariei si ale serilor de iarna la gura sobei:
Noua gamă Oriflame cu măr&scorţişoară: Săpun, 3.49 lei si Cremă hidratanta de mâini, 6.99 lei.

Şi, pentru ca întreaga ta stare să ţi se îmbunătăţească radical încă de dimineaţă, ce spui de nişte papuci de casă moi şi confortabili, căptuşiţi pe interior cu imitaţie de blană de oaie (papuci Sheep, 27.99 lei)?
Ori de o cană cu design adorabil cu oiţe (cană Sheep din ceramică, Oriflame, 19.99 lei), care îţi va face din cafeaua cu lapte de la micul dejun deliciul zilei!

Dar de ce să nu mergi şi mai departe?
Şi să porţi o broşă sau un colier Sheep de la Oriflame (18.99 lei) – versatile, super-haioase şi decorate cu perle artificiale! Vei avea un look extrem de cool şi vesel!

Iar ca sa retraiesti clipele jucause ale copilariei, alege un suport amuzant pentru eşarfe: Redbliss de la Oriflame, 15.99 lei. Un suport ingenios din plastic, cu 9 cercuri, care te va ajuta să îţi păstrezi şi să îţi organizezi eşarfele. Si sa o gasesti mult mai rapid pe cea de care ai nevoie!
Sau suportul de bijuterii Redbliss, 25.99 lei – un suport decorativ din metal sub forma de balerina, pe care îţi poţi aşeza bijuteriile, într-un mod ingenios si haios.

PENTRU MICA TA FASHIONISTA,
care tocmai ce a început grădiniţa sau e deja în clasa I,Oriflame a pregătit gama inspirată de filmele cele mai iubite Disney, care cu siguranţă o vor cuceri şi îi vor aduce un maaare zâmbet (probabil ştirb) pe faţă! 🙂

Săpun Disney Fairies, 4.99 lei, cu formulă delicată, testată dermatologic, inspirat Disney Fairies, pentru igiena micuţei prinţese. Iar pentru băieţei, dacă suni fani ai filmului Planes Fire & Rescue, vor adora săpunul lor Disney Planes Fire & Rescue, 4.99 lei. Delicat cu pielea şi cu o delicioasă aromă fructată.

Spumă de baie strălucitor Disney Fairies, 12.99 lei, ce-i conferă pielii o curăţare delicată şi un sclipici genial!
După baie, va adora, pur şi simplu, să se răsfeţe într-un halat de baie pufos, cum este halatul Butterfly de la Oriflame, 49.99 lei.
Evident, perfect asortat cu peria cu imprimeuri Butterfly, 19.99 lei. Nu se putea altfel pentru părul superb al unei mici fashionista, nu?!

Răsfaţ-o cu Apă de toaletă Disney Fairies, 19.99 lei, special pentru ea, cu aromă de piersică, prună şi mandarină. Yummy!
Băieţeii nu au fost nici ei uitaţi: Apă de toaletă Disney Planes Fire & Rescue, Oriflame, 19.99 lei cu aromă de fructe proaspete.
Și sampon& gel de duș 2-in-1 Disney Planes Fire & Rescue, 12.99 lei.

Învaţă-i de mici să se spele corect pe dinţi. Atât mişcările periuţei sunt importante, cât şi durata spălării. Îi poţi atrage cu un cronometru haios, precum cel clepsidră de la Oriflame – Rocket, 12.99 lei. Şi explică-le că trebuie să se spele pe dinţişori până se scurge tot nisipul din clepsidră.

Şi, crede-mă, lista de motive de înveselire, într-o zi mohorâtă de (aproape) noiembrie, ar putea continua la nesfârşit! Sunt atât de multe! Trebuie doar să ştii să le cauţi şi să le vezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *