Gallery

Queen or KING in public speaKING

Who’s KING in Public SpeaKING – this is the question!
Mai în glumă, dar cu implicații serioase, cei de la SelfTrust Academy au lansat provocarea sub forma unei întrebări: cine este regele sau regina discursurilor publice?
Provocare căreia i-au răspuns 14 dintre cele mai curajoase doamne din mediul business din România, intrând, pe 1 octombrie, în jocul de-a înfruntarea și confruntare, pentru a-și disputa mult râvnitul titlu de QUEEN în public speaking.
Cea de-a V-a ediție “Who’s KING in Public SpeaKING?” va începe sub atenta supraveghere a trainerilor SelfTrust Academy și sub ochiul vigilent al unui juriu specializat în arta vorbitului.

NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ A ÎNCEPUT PENTRU COMPETIȚIA DE PUBLIC SPEAKING:
5 – Cinci jurații talentați: haiosul Dorin Chioțea – jurnalist Realitatea TV, Emma Zeicescu – jurnalist TVR, Andrei Vulpescu – blogger, Ionuț Ilie – director de Dezvoltare pe Europa Centrală și de Sud, Unilever și Elisabeta Calmuschi – trainer.

4 – Timp de patru ore se vor derula sub ochii și urechile noastre o confruntare ale cărei ingrediente sunt schimbarea, evoluția, ineditul, neconvenționalul, spectacolul și bună dispoziție, alături de cei mai buni dintre cei mai buni.

3 – Trei runde care vă vor ține cu sufletul la gură și oameni pe care ați da orice să îi întâlniți. Toate într-un show unic în România creat pentru voi. Nici elementul surpriză nu va lipsi, deci fițI pregătiți pentru orice!
Veniți alături de noi să vă susțineți favoriții și să decideți chiar voi cine va fi următorul căștigător al „Who’s KING in Public SpeaKING?”

2 – Cei doi organizatori și traineri SelfTrust Academy sunt Alin Comșa și Andrei Dunuță, care au organizat edi’ia de anul acesta a evenimentului de public speaking in parteneriat cu AirFrace KLM.

1 – Sâmbătă, 1 octombrie, ora 14:00, la Centrul de Artă „Tinerimea Română”, strada Johann Gutenberg, 19, București

UITE CUM A FOST LA EDIȚIA DE ANUL TRECUT A COMPETIȚIEI “Who’s KING in Public SpeaKING?”

DESPRE ORGANIZATORII SELFTRUST ACADEMY
Alin Comşa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce ţin de dezvoltare personală, relaţionare eficientă şi managementul echipelor.
Are o experienţă vastă În piaţă financiar-bancară, unde a avut rezultate impresionante în domeniul vânzărilor directe. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comşa a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Time Management, Motivare, Charismă, Train the Trainers, Public speaking, etc. În paralel, Alin Comşa livrează cursuri de pictură şi dezvoltare prin artă pentru cei mici.

Andrei Dunuță are o experienţă de 7 ani în sales management şi business development.
A construit cele mai performanţe echipe în cadrul departamentelor de vânzări directe în două dintre cele mai importante bănci din România, Citibank şi Raiffeisen Bank, reuşind să transforme zeci de consultanţi în seniori şi experţi ai vânzărilor bancare. În prezent, Andrei este Co-Fondator şi Trainer de Vânzări şi Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gândul că un bun vânzător are nevoie de o mulţime de abilităţi, de la public speaking la time management, de la comunicare şi influenţare la leadership şi încredere în sine.

PROGRAM DE REGE… LA EVENIMENTUL DE PE 1 OCTOMBRIE
13:00 – 14:00 Înregistrare participanți& Welcome Drinks
14:00 – 14:15 Speech de deschidere
14:15 – 15:45 Runda 1 – 14 Speech-uri pregătite
15:45 – 16:05 Coffee-break & Networking
16:05 – 16:45 Runda 2 – Dueluri – 8 Speech-uri spontane
16:45 – 17:00 Coffee-break
17:00 – 18:00 Runda 3 – Marea Finală – 4 Speech-uri Mixt Pregătit + Spontan
Premiere & Speech de încheiere

… Și start!… să înceapă confruntarea pe ringul de discurs în public!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *