Quote

Protecție solară completă, cu Photoderm Nude Touch SPF 50 Bioderma

Eşti nerăbdătoare să pleci cât mai repede în vacanţă? Mare, soare, plajă, piscină, ieşiri pline de bună-dispoziţie în aer liber și la iarbă verde? Bucură-te din plin de zilele lungi, vesele şi frumoase de vară, însă nu uita de hidratare şi de protecția solară!

DIN SECRETELE PERSONALE, CU PLUSURI SI MINUSURI
La primul capitol – hidratarea – eu, una, stau extrem de prost, spre ruşinea mea.
Beau apă când îmi aduc aminte (şi, sinceră, mă dovedesc a fi puţin amnezică în această privinţă). Consum prea puţine lichide pentru nevoia organismului, mai ales în sezonul cald, când minumul zilnic ar trebui să fie… 2l 🙁 Da, este un capitol la care, recunosc, sunt corijentă şi pentru care sunt foarte supărată pe mine.

Din fericire, însă, pielii îmi amintesc întotdeauna să îi ofer suficientă hidratare din produsele ritualului meu zilnic.
Şi, fie vară, fie iarnă, nu ies ziua din casă fără să îmi aplic o cremă cu protecţie solară maximă – esențială pentru îngrijirea pielii. Două motive serioase pentru care pielea mea arată foarte bine şi… nu îşi arată vârsta.

PROTECTIE SOLARA SA FIE, DIN PLIN!
Dacă tot vorbesc despre protecţie solară de calitate şi hidratare optimă, atunci haide să îţi fac cunoştinţă cu
o soluție simplă și eficientă care amplifică protecția pielii în înfruntarea cu soarele, zi de vară până-n seară:
Cremele nuanțatoare cu factor de protecție 50+ Photoderm Nude Touch de la Bioderma.
Pe scurt, observand mecanismele naturale ale pielii in timpul expunerii la soare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat o noua generatie de protectie solara: NUDE TOUCH cu Tehnologia Liquid to powder, inovatia Bioderma pentru un efect ultra-mat, anti-imperfectiuni.

CUM FUNCȚIONEAZĂ
Curioasă din fire şi cu tendinţa de a despica firul în 4, ba chiar și în 50+, m-am documentat care sunt, de fapt, armele cu care produsele Bioderma chiar ne protejează atât de eficient pielea:
Protecție minerală foarte înaltă UVA/UVB completată de o acțiune biologică internă, prin brevetul Cellular Bioprotection™: SPF 50+ (metoda in vivo), respectiv UVA 25 (metoda in vivo).

Combinație dintre filtrele minerale UVA/UVB si brevetul Cellular Bioprotection™ oferă protecție imediată dar și pe termen lung împotriva radiațiilor1.

Formulă 100% minerală, cu tehnologie revoluționară Liquid-to-powder în trei etape:
la aplicare, senzație de prospețime, textură fină; întindere facilă, fără urme albe, textură aerată; textură pudrată, o piele catifelată. Efect pe termen lung ultra-mat, anti-imperfecțiuni!
Pudrele matifiante soft-focus din componența produsului au efect anti-strălucire.

Acidul salicilic îmbunătățește textura pielii 2 și îi redă strălucirea naturală 3.

Brevetul Fluidactiv™ în combinație cu Capriloil Glicină reglează cantitatea și calitatea sebumului produs zilnic si previne apariția imperfecțiunilor

PROTECȚIE SOLARĂ DE TOP. Și MAI MULT DE ATÂT!
Beneficiile pentru o piele perfectă și perfect protejată? Protectie foarte inalta si sigura, întreaga zi! Plus 8 ore de efect mat al pielii… și…. mai puține imperfecțiuni!

Asocierea de filtre anti UVB si UVA, 100% minerale ofera pielii protectie sigura impotriva efectelor nedorite ale expunerii la soare. Ba, mai mult, brevetul Cellular Bioprotection™ intareste sistemul natural de aparare al pielii, prevenind degradarea ADN-ului celular.

Formula inovativa Photoderm Nude Touch SPF 50+ inglobeaza pigmenti naturali, pudre matifiante si soft-focus, oferind un ten proaspat si matifiat intreaga zi.

Complexul brevetat Fluidactiv™ regleaza calitatea si cantitatea de sebum produse de piele. Astfel, tenul tau va fi mai sanatos si mai luminos de la o zi la alta.

Control al sebumului, efect ultra-mat, natural (oil control). Prosusul uniformizează tenul, redă strălucirea pielii, limitează imperfecțiunile în fiecare zi
În plus, are o rezistență sporită la apă!


CUM SE APLICĂ PHOTODERM NUDE TOUCH SPF 50+

In prima faza textura este lichida. Componentele volatile incep sa se evapore oferind senzatia de produs ultra-lejer.

In faza a doua, agentii de dispersie ofera senzatia de „alunecare” a texturii pe piele, produsul distribuindu-se astfel in mod uniform pe piele.

In faza a treia, se va simti efectul de catifea. Pielea va ramane foarte fina si luminoasa, iar imperfectiunile neutralizate.

Inainte de a aplica Photoderm Nude Touch SPF 50+ sticluta trebuie agitata foarte bine. In interiorul flaconului se afla 2 sfere care ajuta produsul sa se omogenizeze. Cand se vor auzi cele 2 sfere eliberate in flacon, lovindu-se fara obstacole, atunci se poate incepe aplicarea.

Rezultate:
Pielea este protejată, textură uniformă. Zi de zi, imperfecțiunile sunt limitate. Textură ultra-ușoară, pudrată, întindere facilă, în perfectă fuziune cu pielea, cu atât mai mult cu cât există în 3 nuanțe diferite, perfect adaptabile tonului pielii tale.
Căci Photoderm NUDE TOUCH SPF 50+ este disponibil in trei nuante: natural (nunața foarte deschisa), claire (nunața deschisa) si doree (tonul inchis, auriu).

O vară plină de distracţie şi relaxare îţi doresc, cu locuri frumoase şi momente speciale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *