Gallery

Proiect de arta in Bucuresti


Vesti excelente pentru toti iubitorii de arta si inedit din Bucuresti:
Șase proiecte de design urban dedicate Capitalei vor fi expuse pentru două săptămâni la București Mall. Iar expunerile vor continua si in alte locuri!

Iata ca, pe lângă trenduri de fashion si beauty, cu care ne-a obisnuit deja, București Mall aduce acum și trenduri de design urban prin proiecte realizate de unii dintre cei mai apreciați arhitecți, designeri de interior și de obiect din România, într-o expoziție în cadrul mall-ului

București Mall prezintă, timp de 2 saptamani, expoziția Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank.
O expozitie ce reunește șase proiecte de design destinate mediului urban, realizate de cunoscuți designeri și arhitecți români. Instalațiile expuse au fost propuse pentru PIDU CENTRAL BUCUREȘTI, proiect agreat de Primăria Capitalei.

Cele șase proiecte vor propune un obiect, o instalație, un concept care ar putea să completeze Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) agreat de Primăria Capitalei și care are ca direcţie majoră crearea unui centru al Bucureştiului competitiv la nivel naţional şi internaţional.
Mai exact, presupune stabilirea unui traseu de două ore care reunește spații publice comunitare cu activități bine definite, integrate într-un sistem la nivelul întregului oraș. Proiectul este ghidat de arhitectul Mario Kuibuș, în cadrul inițiativei sale numite TUB.

Astfel, designerii care expun în cadrul expoziției de la București Mall sunt:
Corvin Cristian – Restituție susținut de București Mall
Dorin Ștefan – Omagiu lui Andrei Cadere susținut de Plaza România
Robert Marin – Bucur susținut de Stella Artois
Mihai Popescu – Portobello Stradale susținut de Brikston
Ștefan Barutcieff – Museum Line susținut de Kerrock
Mădălin Gheorghe – The ExFormation Panel susținut de Biutiful

Expoziția a fost lansată în cadrul unui vernisaj, serile trecute, pe 21 iulie, la București Mall – primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999.
Si va rămâne laici până pe 9 august, când se va muta în Plaza România, pentru alte 3 saptamani.

La evenimentul de deschidere a expoziției au fost prezenți cei șase designeri alături de arhitectul Mario Kuibuș, iar atmosfera a fost întreținută de Nopame și Cristian Corvin care va purta două pălării, cea de designer și cea de DJ. Din toamnă, expoziția va putea fi văzută și în Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *