Gallery

Probleme de respirație? Alege remediul eficient Vapor Rub

Vaporub decongestionant nazal

Vaporub decongestionant nazal


Răceala și nasul înfundat nu-i dau pace celui mic, nu-l lasă să respire în voie și să doarmă liniștit?
O prietenă, bloggeriță și mămică de băiat frumos, sănătos și plin de energie, îmi povestea zilele trecute că lucrurile nu sunt întotdeauna funny când copilul este bolnăvior, răcit, cu nasul înfundat. Mai ales atunci când este foarte mic și nu poți comunica cu el, nu știi exact ce îl doare, ce îl deranjează, ce disconfort are.

Soluția pentru atunci când este răcit este Vapour Rub, reprezentat de cele doua marci Snuffle Babe si Bell’s, distribuit in Romania de Business Partner – se găsește în farmacii si în magazine de tip drogherie.
Vapour Rub, in cele doua variante, se gaseste in Farmacia Tei,BebeTei, Help Net, Sensiblu, Farmacia Dona, Duc Farm, Farmacia Ana Maria, DrogerieMarktsi chicbebe.ro.

Pe scurt, Vapour Rub este un unguent cu efect decongestionant, pe bază de amestec de uleiuri de eucalipt, cimbru si mentol. Vaporii din acest unguent au capacitatea de a face respiratia bebelusilor si copiilor mai usoara, astfel incat sa poata fi hraniti faraprobleme si, totodata, sa poata dormi linistiti. Unguentul se aplica in cantitate mica pepieptul copilului; aternativ sau preventiv, se poate aplica Vapour Rub pe o bucata de material textil care se aseaza in zona in care stacopilul, insa fara sa ii fie la indemana.

Bebelusii pot avea probleme de respiratie din nenumarate motive: raceli, alergii, infectii, tahipneea tranzitorie, sindromul de detresa respiratorie. In toate aceste afectiuni, Vapour Rub poate completa cu succes celelalte indicatii medicale.
Vapour Rub are si rol de preventie, precum si de ameliorare a congestiei nazale. Poate fi folosit pentru a usura respiratia copiilor sau pentru a purifica aerul din camera lor. In perioadele cu incidenta mai mare a virozelor si a alergiilor, Vapour Rub ajuta la prevenirea acestor afectiuni.

Produsele disponibile:
Vapour Rub Snufflebabe, 24g, pentrubebelusiincepand de la 3 luni, pret aproximativ 17 lei
Vapour Rub Bell’s, 50g, pentru bebelusi incepand de la 6 luni, pret aproximativ 22 lei (preturile pot varia in functie de farmacie/magazine).

Multă sănătate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *