Quote

Prinde valul perfect – Cool Water Wave!

Îți mai amintești de filmul cu Keanu Reeves și Patrick Swayze, Point Break? Filmul despre surferi, pasiunea pentru ocean și valul perfect, pe care îl întâlnești o dată în viață…
Ei bine, vara aceasta am retrăit starea cool pe care mi-a stârnit-o acel film, văzându-l pe Scott Eastwood călărind valurile uriașe pe placa de surf, în spotul pentru noul parfum Cool Water Wave de la Davidoff.

După ce l-am admirat 3 ani la rând în filmele The Perfect Wave (2014), The Longest Ride (2015) și Suicide Squad (2016), 2017 îl readuce pe Scott (fiul cel mic și sexy al celebrului Clint Eastwood) în prim-plan ca imagine Davidoff. O gură de aer fresh, un look superb și o atitudine uber-cool, perfect potrivită noului parfum, într-o cursă nebună, de adrenalină pură, în care te simți prins în vraja oceanului, cucerit de forța și prospețimea valurilor, cucerind valurile.

THE PERFECT WAVE
Urmaresti valurile ce se sparg pana ce apare valul pe care il asteptai. Aerul este proaspat si sarat, soarele strălucește, iar briza împrăștie picături de apă pe fața ta. Valul se ridica; partea din spate a placii de surf se ridică și ea ușor. Acum este momentul! Iar tu te concentrezi asupra unui singur lucru: sa vaslesti erfect, in asa fel incat sa prinzi sansa sa te ridici pe creasta valului perfect. Stai pe placa de surf, iar marea te inconjoara din toate părțile, infinit, cât privești în zare. Tu și marea, față în față. Libertate absolută. Marea este numai a ta, iar un val imens de adrenalina iti cuprinde simturile.

Un vis?
Nu! DAVIDOFF Cool Water Wave reda acest sentiment intens si incomparabil, exprimand noua fateta distinctiva a iconicului parfum oceanic Davidoff.
Practic, atât vizualul, cât și spotul DAVIDOFF Cool Water Wave il surpinde pe Scott reusind sa prinda valul perfect, moment unic, în care este stapanit de o invazie de senzatii explozive.

THE COOL WATER WAVE
DAVIDOFF Cool Water Wave este un parfum energizant. O pulverizare și… ai impresia că plonjezi direct în valurile oceanului.
Pentru a atrage atenția asupra călătoriei pe valuri, un trio de parfumeri renumiți – Francis Kurkdjian, Antoine Lie și Jean Jacques – au colaborat pentru a crea un parfum care este în același timp proaspăt, modern și revigorant.
Ca o invitație de a vă apuca placa de surf și a alerga spre valurile ce se sparg ale oceanului, Cool Water Wave este un amestec acvatic proaspăt, care este adus pe pământ prin aromele calde si vibrante de lemn.

Parfumul se deschide cu acorduri energizante marine si note de grapefruit, ce se amesteca cu incitantul Piper Sichuan, pentru a induce impresiaunui spray racoritor la fel ca un val ce se sparge.
Apoi vin la suprafata notele vibrante de frunza de mesteacan si ienupar, iar la baza te întâmpină un substrat masculin, de patchouli si lemn de santal, note ce aduc senzualitate parfumului.

Punând accent pe designul distinctiv al sticlei originale, DAVIDOFF Cool Water Wave aduce în prim-plan o sticlă modernizată, cu capac argintiu. Mi s-a p[rut senzațional faptul că această culoare a sticlei a fost aleasa dintr-o paleta de 50 de nuante de albastru, pentru a reda cu cea mai mare acuratețe prospetimea si indrazneala parfumului și a celui ce îl poartă.

Prinde valul! Nimic nu se compară cu sentimentul exploziv, fresh și plin de adrenalină în care ești pe valul cel mai cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *