Gallery

Prin sport ești Unica

Nu cred că sunt prea multe femei mulțumite de cum arată. Sau, cel puțin, nu în orice moment al vieții lor.
Întotdeauna este loc de mai bine, de pierderea câtorva kg obraznice, acumulate în vacanță, ori de tonifierea unor zone care nu arată exact cum ne-am dori, sau, mai ales, de stimularea unor mușchi de care nici nu știam că există.
Cum? Prin alimentație echilibrată, prin stil de viață sănătos, prin multă mișcare și zâmbet pe buze! Căci sportul și slăbitul îți pot face plăcere, dacă știi sau afli cum trebuie făcut corect pentru a avea rezultate maxime!
Asta am aflat, de altfel, pe propria piele, la antrenamentul personalizat pe care l-am făcut cu o frumoasă instructoare la lansarea sălii UNICA Sport.

Ce este UNICA Sport?
O sală superbă din zona Aviației – Barbu Văcărescu, lângă Mall Promenada, o sală specială, dedicată exclusiv nouă, femeilor, și nevoilor specifice de tonifiere ale corpului nostru.

În sălile UNICA se desfășoară antrenamentele de grup și antrenamentele private, iar cabinele de masaj sunt dedicate runei binevenite elaxării, dar și tonifierii musculare și luptei anticelulită de după efortul depus la antrenament.
UNICA Sport a adus și în București metoda patentată în Chișinău – locul unde a fost creată, acum aproape 20 de ani, de o tânără frumoasă și plină de energie. În ce constă filosofia și metoda UNICA? Simplu și logic: efort fizic dozat și conceptul de alimentație personalizată (RAP).
Mens Sana in Corpore Sano, spuneau înțelepții greci în Antichitate. Mintea ne este sănătoasă și echilibrată dacă avem grijă să îi oferim un corp sănătos, prin alegerile (de stil de viață, mișcare și alimentație) pe care le facem zi de zi!


Despre Metoda UNICA

Partenerul fondator, Galina Tomaș, Doctor în științe medicale si nutritionist, a elaborat un program de remodelare corporală – Metoda UNICA – care îmbină coerent efortul fizic dozat, alimentația rațională și aplicarea proceselor metabolice în scopul obţinerii rezultatului dorit pentru fiecare client. Metoda Unica este o abordare sistemică, complexă și multifuncţională.
Aceasta a fost implementată la Unica Sport începând cu anul 1998 și supusă studiului pe parcursul acestor ani, pentru ca în 2014 rezultatele ei să se regăsească în Teza de Doctor în științe medicale a Galinei Tomaș. Astfel, metoda Unica a fost brevetată și se bucură de protecția drepturilor de autor.

Metoda Unica are mai multe componente, acestea fiind implementate în câteva etape: fișa clientului, testarea Nutriţională şi Fiziologică (TNF) cu elaborarea regimului alimentar personalizat (RAP), antrenament cu efort fizic dozat după metoda Unica, program curativ de masaj modelator, terapeutic și profilactic, și monitorizarea continuă şi în evoluţie a rezultatelor şi adaptarea “Programului de Transformare a Siluetei”, precum şi a celorlalte componente ale metodei.

Despre Unica Sport
Timp de aproape 20 ani, Unica Sport a lucrat intens pentru a-şi cunoaște clienții și a-i susține în calea lor spre o sănătate de fier și o siluetă de invidiat. Cu fiecare client, experiența acumulată ne demonstrează că abordarea pe care o propunem este una corectă şi de succes. Iar rezultatele obţinute de clienţii noştri sunt cartea noastră de vizită şi cea mai mare garanţie pe care o putem oferi.
Odată cu lansarea primei filiale în Republica Moldova, în 1998, rețeaua Unica Sport a demonstrat o creștere continuă. Astăzi deține 18 săli de sport și peste 80.000 de clienți ce au obținut rezultate impresionante în remodelarea corpului şi menţinerea sănătăţii fizice. Și iată că, deja din 1 septembrie 2016, ne putem bucura de serviciile Unica Sport și noi, în București.
Afla si tu noutatile pe pagina oficiala de facebook UNICA si intereseaza-te la specialistii UNICA despre cum poti slabi sanatos si optim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *