Gallery

Despre povestile nespuse

Imi plac la nebunie povesti spuse, dar mai ales cele nespuse, ci ghicite, presimtite, traite in taina si cu mister.
Asa ca intelegi de ce un produs pe care l-am descoperit sub un nume atat de atragator nu avea cum sa ma lase rece. Sub nicio forma: UNTOLD. YOUR STORY, YOUR JOURNEY.
Povestea ta nespusa. Calatoria ta secreta.

Exista o poveste nespusa in spatele fiecareia dintre noi.
Povestea femeii moderne. O poveste care ia nastere de-a lungul calatoriei prin viata fiecareia dintre noi.
Noi, femeile, traim la maxim fiecare experienta avuta, fiecare decizie luata, fiecare sentiment si stare. Toate acestea ne transforma, ne imbogatesc personalitatea, ne imbraca intr-un complex multi-fatetat.
Fie ca e vorba despre visele implinite sau spre care aspiram, de secretele dezvaluite sau inca tinute ascunse, de ambitiile declarate sau dorite. Toate sunt fatete multiple ale personalitatii noastre complexe.

In vreme ce multe dintre ele sunt vizibile, la suprafata, altele raman ascunse, pregatite sa fie dezvaluite la timpul potrivit, pentru persoana potrivita.

Calatoria magica a parfumului UNTOLD de la Elizabeth Arden se deschide cu note scanteietoare de piper roz si bergamote proaspete, evocand optimismul vibrant al femeii UNTOLD.
Accentele fructate de para si coacaze negre scot la iveala latura imprevizibila a personalitatii.
Rafinamentul feminitatii este pus in lumina de petale de gardenia si iasomie egipteana.
In timp ce aura misterioasa este amplificata de notele de patchouli si lemn de santal.
Untold. Magnetism al senzualitatii, mai intens cu fiecare nota de ambra si mosc, care-i fac prezenta de neuitat!
Untold. Semnatura femeii moderne complexe.

# Din decembrie, gaseste noile parfumuri UNTOLD si UNTOLD Absolu by Elizabeth Arden – apa de parfum 100ml, 400 lei. Lansate acum si in Romania, in magazinele Douglas si Kendra Beauty Cosmetics.
De asemenea, special pentru ritualul tau zilnic de frumusete, in magazinele Douglas Baneasa si Sunplaza, dar si in Kendra Beauty Cosmetics – Unirea, s-a relansat segmentul de skincare Elizabeth Arden, cu toate cele patru game: 8HOUR, Ceramide, Flawless Future si Visible Difference.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *